Тиха ніч (Каміль Гріффін, 2021)

Отруйна хмара зі смертоносними речовинами огортає планету. Уряд Великобританії, прогнозуючи швидку загибель населення, роздає усім безкоштовні пігулки для самогубства (16+). 1674

Помруть усі, але кожен має право обрати як саме це відбудеться. Нелл (Кіра Найтлі) та Саймон (Меттью Гуд) – подружжя, яке виховує трьох синів. Традиційно на свята вони запрошують на вечерю своїх студентських друзів. Так зробили і цього Різдва. Відмінність свята лише в тому, що до ранку живим ніхто не залишиться. Хмара ось-ось огорне сільську місцевість, де у чудовому маєтку зібралися друзі.

Комедійний фільм жахів «Тиха ніч» зняла режисер початківець Камілль Гріффін. Також вона сама написала сценарій. Поєднавши у дебютній роботі кращі традиції британських різдвяних комедій та класичних фільмів жахів, Гріффін створила унікальне видовище. Серед акторів на знімальному майданчику були три її сини – вони зіграли екранних братів, дітей головних героїв.

В ролях: Кіра Найтлі, Метью Гуд, Лілі-Роуз Депп, Аннабелль Волліс, Роман Гріффін Девіс.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 20.01.2022 по 09.02.2022.  Время: 21.30; с 03.02.2022 - 20.10

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.