Гра тіней (Марк Вільямс, 2022)

Урядовий агент Тревіс Блок (Ліам Нісон) впродовж своєї кар’єри брав участь у таких місіях, деталі які не прийнято розголошувати. З віком Тревіс зрозумів, що хоче стати ближчим до своєї родини, на яку ніколи не вистачало часу (16+). 821

Однак цьому ніхто не радий. Донька (Клер ван дер Бом) не вірить, що він може стати гарним дідусем. Та набагато більше перепон зі сторони колишнього керівництва. Бажання Тревіса вийти із гри викликає агресивний спротив. Саме у цей період чоловік дізнається про таємну змову уряду, через яку регулярно гинуть ні в чому не повинні люди. Настав момент покласти край злочинним діям високопосадовців.

Бойовик та трилер «Гра тіней» знято у копродукції Китаю, Австралії та США. Направляв процес режисер Марк Вільямс («Хороший, поганий, коп», «Розплата»). Сценарій писали спільно – Вільямс та двоє початківців Брендон Рівіс та Нік Мей. Головна роль дісталася досвідченому Ліаму Нісону, для якого це 135-й фільм у кар’єрі.

В ролях: Ліам Нісон, Айдан Квін, Тейлор Джон Сміт, Еммі Ревер-Лемпман, Клер ван дер Бом, Тім Драксл.


Где и когда

Планета Кіно

С 12.05.2022 по 25.05.2022.  Время: 12.45

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.