Швидка (Майкл Бей, 2022)

Зразковий сім’янин та ветеран війни Вільям Шарп (Яхья Абдул-Матін II) потребує великої суми грошей для лікування дружини. По допомогу він звертається до свого зведеного брата Денні (Джейк Джілленхол) (16+). 1339

Грошей у нього завжди вистачало, але ніколи він не заробляв їх чесним шляхом. Денні пропонує братові взяти участь у пограбуванні банку. Чіткий план злочину порушує поліція. Аби уникнути переслідування Вільям та Денні викрадають машину швидкої допомоги. Безвихідь становища посилюється через те, що у швидкій знаходиться поранений поліцейський та фельдшер (Ейса Гонсалес), які стали заручниками грабіжників.

Кримінальний трилер «Швидка» зняв режисер Майкл Бей («Армагедон», франшиза «Трансформери»). Перш ніж він зайняв режисерське крісло, три режисери вибули з проекту. Бойовик є рімейком однойменного датського фільму, що вийшов на екрани у 2005 році. Одна з головних ролей могла дістатися Ділану О’Браєну, однак він відмовився через зйомки в інших проектах.

В ролях: Джейк Джилленгол, Ейса Ґонсалес, Яг'я Абдул-Матін II, Деван Лог, Колін Вуделл.


Где и когда

Планета Кіно

С 19.05.2022 по 08.06.2022.  Время: 14.00

Кінопалац "Дружба"

С 19.05.2022 по 01.06.2022.  Время: 13.20

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.