Канни 2021-Special Edition (18+)

Можна вічно дивитися на вогонь, воду та фільми Канського фестивалю, які «Фестівалс сінема» поспішає подати на суд українського глядача щороку. Цього разу ми ділимося справжніми перлинами фестивалю: переможці секції Cinefondation, які посіли перше і друге місце, картина з основної програми, яку журі нагородило особливим призом, але і це ще не все: один з наших сюрпризів – мультфільм, в якому голос одного з героїв належить актрисі з Гаррі Поттера.Пронизливі, емоційні та незвичайні картини з усіх куточків світу – це видовище, яке не слід пропускати. 560

Програма показу:

1- «Небо Серпня»/ August Sky (основна програма, особлива згадка журі), реж. Жасмін Тенуччі, Бразилія, Ісландія, 15 хв.

Амазонський ліс палає у вогні вже сімнадцять днів. Звичайна медсестра, яка виношує дитину, починає бачити таємні знамення і знаходить свою віру.

2- «Друга половина»/ Other Half (програма Cinefondation), реж. Ліна Калчева, Великобританія, 14 хв.

Кумедна, сумна та цікава анімація про такі прості та одночасно складні любовні стосунки. Хто винен і що робити, якщо не вдається знайти свою другу половину?

3- «Червоні Черевики»/ Red Shoes (програма Cinefondation), реж. Анна Підскалська, Чехія, 14 хв.

Похмурий мультфільм, заснований на казці братів Грімм, у якій молода дівчина стає жертвою спокусника та його подарунків. Чим доведеться пожертвувати, щоб знайти бажане?

4- «Цікада»/ Cicada (2 приз у програмі Cinefondation), реж. Юн Дайон, Південна Корея, 14 хв.

Дівчина-трансгендер стикається з чоловіком із минулого, який здається одночасно знайомим та незнайомим.

5- «Дитя Саламандри»/ The Salamander Child (1 приз Cinefondation), реж. Тео Деген, Бельгія, 26 хв.

Сюрреальна казка про несхожого на інших хлопчика Флоріана, який вірить, що вміє спілкуватися з мертвими через вогонь. Через це його вважають диваком та монстром. І одного разу Флоріан стає ним.

Где и когда

Планета Кіно

С 02.06.2022 по 05.06.2022.  Время: 18.35

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.