Коханці (Ніколь Ґарсія, 2020)

Ліза (Стейсі Мартін) та Сімон (П'єр Ніне) були закохані одне в одного мало не з дитинства. Чисті та пристрасні стосунки обірвалися в одну мить. Сімон, сам того не бажаючи, опинився вплутаним у страшний злочин (16+). 1097

Аби уникнути незаслуженої кари, хлопець мусить зникнути. Він тікає з країни. Відтоді минуло три роки та жодного разу за цей час він не надіслав Лізі ніякої звістки. Втомившись від очікування та невідомості, вона погоджується вийти заміж за Лео (Бенуа Мажимель). Він заможний та здатений забезпечити молодій дружині безбідне життя. Подружжя вирушає у подорож на віддалені острови Індійського океану. Виявляється, що саме тут і переховувався Сімон. Пристрасть спалахує з новою силою.

Драматичний трилер «Коханці» зняв французька режисерка Ніколь Гарсія, яка за свою кар’єру чотири рази номінувалася на здобуття Золотої пальмової гілки Каннського кінофестивалю. Прем’єрний показ відбувся на Венеціанському кінофестивалі.

В ролях: Стейсі Мартін, П’єр Ніне, Бенуа Мажимель , Крістофер Монтене, Грегуар Колен.


Где и когда

Планета Кіно

С 16.06.2022 по 22.06.2022.  Время: 18.20

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.