Посіпаки: Становлення лиходія (Кайл Балда, Бред Еблесон, 2022)

Ласкаво просимо до світу, де живуть посіпаки. Ці невгамовні створіння не знають, що таке спокій. Вони не зупиняться, поки не знайдуть для себе геніального негідника, щоб виконувати усі його забаганки. 3432

Мультфільм «Посіпаки. Становлення лиходія» є черговим внеском до франшизи, що включає в себе чотири мультфільми та одинадцять короткометражок. Розпочалася франшиза з виходу в 2010 році мультфільму «Нікчемний я» та двох його продовжень у 2013 та 2017 роках. У 2015 році світ побачили «Посіпаки». Загалом це найбільш касова мультфраншиза в історії касових зборів, а також 12-та за обсягом касових зборів серед фільмів усіх часів. Про старт робіт над новим проектом оголосили у січні 2017 року. Для анімаційної студії Illumination, яка належить Universal Pictures цей фільм стане одинадцятим. Новий мультфільм є одночасно продовженням до «Посіпак» та приквелом до «Нікчемний я». До озвучування своїх персонажів повернуться Стів Карел та П'єр Коффан.

В ролях: П'єр Соффін, Стів Карелл.


Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 21.07.2022 по 21.09.2022.  Время: 11.50

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.