Я і Фелікс (Ірина Цілик, 2022)

У провінційному містечку у пострадянській Україні Ольга (Анастасія Карпенко) виховує сина Тимофія. Батько хлопчика постійно кудись зникає, тож Тимофій його майже не знає. Коли у бабусі з’являється новий супутник життя Фелікс (Юрій Іздрик), хлопчик швидко знаходить з ним спільну мову. 16+ 554

Харизматичний старий ніколи не відмовляється від чарки та часто згадує як воював у Афганістані. Фелікс не соромлячись ділиться з малим своєю життєвою мудрістю та завжди й в усьому захищає його.

Драма «Я і Фелікс» є дебютною повнометражною художньою стрічкою режисерки Ірини Цілик («Земля блакитна, ніби апельсин»). У основу сюжету ліг біографічний твір «Хто ти такий?» Артема Чеха, чоловіка режисерки. На роль харизматичного та самобутнього Фелікса запросили не менш яскраву особистість: Юрія Іздрика – поета, письменника та культуролога з Калуша Івано-Франківської області. Тимофія втілювали три різні актори різного віку - Андрій Чередник (син режисерки), Владислав Балюк та Володимир Гладкий.

В ролях: Юрій Іздрик, Андрій Чередник, Владислав Балюк, Анастасія Карпенко, Галина Веретельник-Степанова, Андрій Ісаєнко, Олександра Семенко, Володимир Гладкий.


Где и когда

Планета Кіно

С 18.04.2024 по 01.05.2024.  Время: 11.30

view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.