Місце проведення: Концертна зала
Зустріч під ялинкою
- Щедрик. Виконує оркестр. Гол. диригент – заслужений працівник культури України Віталій Тамілін. Світлове шоу – Ангеліна Грищенко.
- Ода театру. Автор і виконавець народна артистка України Євгенія Серебрякова.
- Імре Кальман. Ода театру. Виконує заслуженаартистка Укаїни Марія Грищенко. Головний диригент – заслужений працівник культури України Віталій Тамілін.
- Жак Оффенбах. Куплети Олімпії з опери «Казки Гофмана». Виконує заслужена артистка Укаїни Тетяна Ластовецька.
- Анатолій Кос-Анатольський “Ой на горі сніг біленький“. Виконує заслужена артистка Укаїни Тетяна Ластовецька.
- Анатолій Кос-Анатольський «Ой піду я межі гори». “. Виконує заслужена артистка Укаїни Тетяна Ластовецька.
- Ігор Шамо ” Дніпровський вальс“. Виконують заслужені артистки Укаїни Марія Грищенко і Тетяна Ластовецька.
- Джузеппе Верді. Застільна з опери “Травіата”. Виконують заслужені артистки Укаїни Марія Грищенко і Тетяна Ластовецька.
- Жорж Бізе. Хабанера з опери ” Кармен”. Виконує заслужена артистка Укаїни Марія Грищенко.
- Августін Лара. Гранада. Виконує заслужена артистка Укаїни Марія Грищенко.
- Ендрю Ллойд Уеббер. Увертюра і арія Крістіна “Think of me” з мюзиклу ” Привид опери”. Виконує заслужена артистка Укаїни Марія Грищенко.
- Пірати Карибського моря. Виконує оркестр. Головний диригент – заслужений працівник культури України Віталій Тамілін.
- Остап Гавриш, Неоніла Стефурак «Заметіль». Виконує заслужена артист України Леонід Матвієнко. Диригент – заслужена артистка України Людмила Стичук.
- Ігор Крутой «Хочу быть твоей музыкой». Виконує заслужений артист України Леонід Матвієнко. Диригент – заслужена артистка України Людмила Стичук.
- Ігор Крутой «Горе-надежда.» Виконує заслужений артист України Леонід Матвієнко. Диригент – заслужена артистка України Людмила Стичук
- Бенні Андерсон «Happy new year». Виконує оркестр. Диригент – заслужена артистка України Людмила Стичук.
- Tico Tico no Fuba. Виконує оркестр. Диригент – заслужена артистка України Людмила Стичук.
- Леонід Попернацький\Микола Юдін. Місто моє. Виконує заслужений артист України Леонід Матвієнко.
- Муслім Магомаєв «Синяя вечность». Виконує заслужений артист України Леонід Матвієнко.
- Вадим Крищенко, Володимир Домашинський. «Хай береже всіх нас господня сила». Виконує заслужений артист України Леонід Матвієнко. Диригент – заслужена артистка України Людмила Стичук.