Чи так вже необхідний репетитор

З кожним роком все більше і більше батьків шукають для своїх дітей репетиторів. Чому? Школа вже не спроможна забезпечити необхідний для вступу у ВУЗ рівень знань? Чи прагнення здобути європейську освіту за кордоном? Адже репетиторів шукають не діти, які відстають у школі, а переважно успішні в шкільному навчанні діти.

Якісна освіта в наш час асоціюється з заняттями з репетитором. Без репетитора поступити в топовий ВУЗ навіть дітям з зіркових сімей стає все важче, і зараз, практично, неможливо. Але чи потрібен репетитор? Хто він такий - учитель, який відбуває години в школі, чи людина, яка не знала вчительства у школі? Можливо, репетитор, данина моді?

Emili

И зачем тратить бабки на рипетитора. Я не училась с рипетитором и мне и так хорашо.  Главное иметь фигуру что бы парни смотрели и челюсть у них падала. А рипетиторы только деньги гребут. В наше время и без вышки можно хорашо устроится. 

Вита Скоблякина

Ого! Ось і відповідь, чи потрібні нам репетитори Smile  Дійсно, тут "бабок" на репетитора не тратили. А даремно... В кого ще є думки?

Кадишникова Влада

Ви, Віто, вже в самому питанні відповіли. Для престижного ВУЗу треба грунтовні знання, для ЗНО треба вміти нестандартно дивитися на відомі речі. Саме креатив, уміння застосовувати свої знання і дає репетитор. Я про репетиторів високого рівня, а не про тих, які тільки натаскують на результат ЗНО. Це, звісно, допомагає отримати високий бал на ЗНО і поступити в добрий ВУЗ. Але вчитися там не допомагає, навантаження, які є в такому універі, не під силу натасканим на тести, але без грунтовних знань. Ну, звісно, з іноземної репетитор безумовно корисний: він поставить вимову, попрацює над акцентом. Але це вже вищий пілотаж.

Вита Волчкова

Легко сказать "репетитор високого рівня". А где найти такого репетитора? Да и на оплату занятий, наверное, такому репетитору не наскребешь! Вот бы узнать наперед, кто качественно занимается, а кто натаскивает на тесты. Ведь по объявлениях они все белые и пушистые. И отзывов сейчас могут сами написать. Вот бы рейтинговая таблица, что-ли. Хотя, тогда до репетиторов с верхушки рейтинга простому смертному будет не дотянутся. Различные олигархи и депутаты для своих деток разгребут  Big smile

Вита Скоблякина

Ну, з рейтингом не так складно. Кращі репетитори з невидуманими відгуками можна знайти на сайті

http://repetitor.org.ua/ Репетитори з різних міст, по різних предметах, з різною ціною.

Світлана Гражданкіна

kWitKa:  Кращі репетитори з невидуманими відгуками можна знайти на сайті

http://repetitor.org.ua/    Репетитори з різних міст, по різних предметах, з різною ціною.

Действительно, хороший выбор. Даже наши, сумские, есть. А кто хочет, по скайпу можно.

Карина,Антонова

Репетитор репетитору рознь. Есть действительно толковые учителя и хорошие курсы для развития детей.

Дима Колоткин

Наверное не зря такие рейтинги существуют. 

Filin Diana

Естественно нужно ходить к репетитору, если не хотите всю жизнь смотреть как дети работают не в солидных учреждениях и копниях а на рынке! Наша дочь усердно учит языки, так как хочет работать в посорльстве и это похвально. Записали ее в эту школу английского языка http://openworld.dp.ua/

Лера Назарова

Могу судить по себе, что дело иногда не в школе, просто преподователям сложно 28-ми разным детям донести информацию. Многим нужны индивилуальные занятиядля усвоения предмета.  Особенно таких как математика, английский и даже украинский язык. 

Кристина Коламбова

Я вот отдала совего сына на репетиторство по математики и английскому языку. Но всё же не для всего наймешь репетитора, особенно когда проблема в чтении.  Хорошо, что муж нашол методику http://bukva.info/rapid/ она очень помогла) Мой сын стал более уверенней и быстрее читать,а так же хорошо запоминать произведения и т.д. )

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 203819
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65865
Последний зарегистрированный пользователь OlaOlaR

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.