Сумська суддя відпустила з-під варти підозрюваного у жорстокому розбійному нападі експравоохоронця

Житель Сумщини Ігор Майдан поскаржився у Фейсбуці на те, що суддя Зарічного суду Ірина Клімашевська відпустила на волю підозрюваного у розбійному нападі на нього з дружиною.

"На свободу з чистою совістю. Самий гуманний суд – Зарічний.

Ввечорі 24.10.20 року, невідомі мені до цих подій громадяни - Краснокутський С. - безробітний, в минулуму гаішник, (звільнений з органів і засуджений за те, що підкидав біля Краснограду, на Харківщині, наркотики в зупинені авто з наступним вимаганням коштів з водіїв) та в минулому прокурор Кролевецького району Компанієць В. (звільнений з органів і засуджений за те, що в смт. Н.Водолага з поплічниками розстріляв з пістолета одного з мешканців) сіли в авто, одягли заздалегіть придбаний формений одяг капітанів поліції, взявши з собою: пістолет, цвяходер, секатор, ніж, скотч, мотузку, стяжні хомути, проїхали 400 км. до Кролевця, подзвонили в двері нашої квартири і представившись працівниками поліції увірвались до квартири і здійснили розбійний напад на мене та мою сім’ю.

Дякуючи Богу та небайдужості і допомозі сусідів, ми залишились живими. Підсумком візиту стало: зламана цвяходером щелепа, розірвана їм же грудна клітина, гумова куля в потилиці та ще 42 рани по всьому тілу у мене і посічені секатором голова і обличчя, відкушений палець, струс головного мозгу і закриті черепно-мозгові травми та еще 27 ран по тілу моєї дружини. Дякувати богу, що того вечора в квартирі не було тещі і дітей. Спільними зусилями Краснокутський С. був затриманий на місці злочину, а Компанієць В. втік. Але через два місяці перебування в СІЗО суддя Зарічного суду Клімашевська Ірина Валентинівна відпустила Краснокутського С. на волю, з закордонним паспортом на руках, аргументуючи, дуже сумнівними доказами - гарною характеристикою з місця проживання і «міцними соціальними зв’язками» (очевидно з колишніми колегами).

Що послужило причиною такого гуманного вчинку Ірини Валентинівни є таємницею. Виникає питання: як скоро очікувати візиту Краснокутського з «друзями» до мене або до інших громадян України, бо адвокати дуже дорогі, а підозрювані ніде не працюють? Залишається чекати 25.01.20 р. коли суддя випустить і другого підозрюваного, і бандитське угруповання знову буде готове до заробіток. Громадяни, будьте пильні! Злочинці на волі, і як не прикро, але цьому сприяє робота суду. Фото подій додається", - написав Ігор Майдан. 

view counter

Статистика

Всего тем на форумах 205961
Все сообщения 272258
Всего зарегистрированных пользователей 65943
Последний зарегистрированный пользователь OlaOlaR

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.