Блоги

"Ревин Яр" 2013 - зголошувальна кампанія розпочалася!

Сумщина вкотре запрошує активну молодь відчути справжній дух боротьби! 19-22 вересня у лісовому масиві зіткнуться два курені, які змагатимуться за перемогу, шукаючи прапор та виводячи з гри суперників. Сумський осередок Молодіжного Націоналістичного Конгресу оголосив початок зголошувальної кампанії теренової гри «Ревин Яр».

«Ревин Яр» - назва, яка викликає безліч емоцій і спогадів. І не дивно: побувавши на грі хоча б раз, відчувши себе частинкою команди, продумуючи тактику, «вбиваючи ворогів», зриваючи пов'язку (таке собі «життя»), отримуючи дози адреналіну, стомлюючись, але не здаючись – хочеться повернутися ще і ще», - говорить Андрій Рубан, кількаразовий учасник гри.

То що це – теренова гра «Ревин Яр»? Суть її полягає в тому, що учасники діляться на дві команди, які змагаються між собою за прапори одна одної та за кількість «вбитих» гравців суперника. При цьому кожна з команд суворо дотримується правил чесної гри, а прояви негідної поведінки під час її проведення можуть каратися дискваліфікацією гравця. Пияцтво тут також різко засуджуються. За дотриманням правил слідкує Рада Спостерігачів. 
Також це безцінний досвід життя в природі, я би сказав справжнього виживання, оскільки екстренні ситуації, атмосфера "бойової задачі", війни, певний мінімалізм побуту і постійна рішучість ігнорувати вибрики погоди і фактор дикої природи в поєднанні з досвідом і прикладом "ветеранів" дає дійсно масу корисних навичок командної роботи, комунікації, тактичну грамотність, орієнтуванні в складних, "небезпечних" ситуаціях. Знання, отримані на грі підвищать вашу "живучість", і не будуть "мертвими", а можуть вже завтра допомогти вам вийти переможцем з чисельних непростих життєвих ситуацій, що готує нам доля. 

Перемогу отримує той, хто захоплює прапор противника і при цьому відстоює свій. З кожним роком це робити стає все складніше, адже командири «куренів» досконало вивчають терен гри, вдосконалюють тактику і стратегію, застосовують сучасні технічні можливості для вдалих маневрів.

Не прогав можливості стати героєм цьогорічної боротьби! Прояви себе!

Зголошення можна заповнити за адресою: 

м. Суми, вул. Горького, 2

https://vk.com/ryar2013

066-344-13-41 Олександр, 

099-641-44-21 Мирослав

view counter

Комментарии

быдло выбирает сволоту

КЭТРИН КЛЕР ЧУМАЧЕНКО тоже гралась в ТАК!ие игры, и доигралась до жены хххЩенка Cool

СФ

Ну-ну, обычная Зарница. Тики на канадийський мови.

Взвейтесь кострами, синие ночи

Олександр Бойко

"Гав" - аби не мовчки.

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.