Блоги

Про чорний піар у Сумах

Вчора один із сайтів Партії регіонів розповсюдив новину, де анонімний представник передвиборчого штабу Анатолія Єпіфанова звинуватив опозицію і її кандидата у місті Суми у розповсюдженні матеріалів, компрометуючих цього кандидата.

Вчора один із сайтів партії регіонів розповсюдив новину, де анонімний представник передвиборчого штабу Анатолія Єпіфанова звинуватив опозицію і її кандидата у місті Суми у розповсюдженні матеріалів, компрометуючих цього кандидата.

«ТАСС уполномолчєн заявіть», тобто я:

1. Я особисто, мій виборчий штаб, виборчі штаби Об’єднаної опозиції «Батьківщина» різного рівня не виготовляли і не розповсюджували будь-які матеріали без наших вихідних даних.

2. У місті Суми вже неодноразово поширювалася поліграфічна продукція брехливого змісту в т.ч. і нібито за моїм підписом (детально - тут). Я засуджую такий спосіб ведення виборчої боротьби.

3. Я готовий співпрацювати з правоохоронними органами для з’ясування обставин поширення неправдивої інформації про кандидатів до ВР.

4. Я поважаю Анатолія Єпіфанова - свого суперника та опонента на виборах, готовий відгукнутися на його пропозицію підписати з ним угоду про чесні вибори. Є лише дві умови. Він має сказати чесно власним виборцям, чи увійде він до складу фракції Партії регіонів у ВР? Якщо ні, то чому він у ній знаходиться в Сумській обласній раді? Друге принципове питання - це оцінка місцевих виборів 2010 року. Я хочу, щоб Анатолій Єпіфанов засудив їх спосіб проведення як нечесний і той, що не відповідає духу демократії.

5. Я готовий з ним провести публічні виборчі дебати, так як ми з ним є найбільш рейтингові кандидати в місті Суми.

Комментарии

Гость

ги-ги, Медунятко себе в рейтингу підтянуло до Піфа ))) та які проблеми, проїдь на зустріч Піфа з народом - і проведи едбати, а відео на форум сюди виложи )))

чи очко жим-жим на таку дискусію?

Гость

Медунятко, рассказал бы о встречах с людьми на Курской, Пролетарской...)))) Или кризис жанра, мурло ты, нечленораздельноговорящее....

гость

Чмырь региональный,  не нужно на фене разговаривать. Glasses

Гость

МЕдунок, зачем ты тушенку из соцпомощи людям продавал? Ответь, мерзавец!

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.