Сумчанам покажуть «Гру Світла»

18 травня о 18:30 Оксана Хоруженко у міській галереї презентує першу персональну виставку.

Оксана Хоруженко народилася і виросла у Сумах. Навчалася за спеціальністю менеджмент, але завжди творила мистецтво. У 2011 році почала навчатися у студії Бориса Данченка під керівництвом Артема Водяника. З 2012 року створює керамічні мереживні міні-скульптури.

Художниці завжди подобались вітражі та їх відображення, як світло грає зі склом. З часом, вона подумала, що кераміка так само може створювати гру зі світлом. Першою скульптурою була риба. Після риби експериментувала з іншими формами.

«У моєму світосприйнятті все є Гра Світла в обмеженій формі: коли форма занадто щільна - світла замало або взагалі не видно, коли форма відсутня - світло безмежно заповнює простір, а от коли форма має проСвіти, розгортається чарівний танок візерунків, кожний унікальний і досконалий в своєму прояві бо Світло робить "великолепным" будь-яку форму і будь-який візерунок» - говорить авторка.

 
view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170616
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64993
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.