Сьогодні сумчанам презентують «Окололітературне»

Книгарня «Є» запрошує на презентацію книжки Тетяни Трофименко «Окололітературне», що відбудеться 1 липня. Початок – о 18:30. Модератор – Владислав Івченко.

Літературознавство – це не нудно, це весело, цікаво й навіть небезпечно. Літературна критика має бути жива і жвава, не оглядатися на персоналії, не виважувати можливих наслідків, не вплутуватися в складну систему дружби з усіма гравцями літпроцесу й ділових стосунків із видавництвами – це коли говориш про свої враження від тексту як-вони-є. Тому ґонзо-критикиця, вона ж улюблена критикеса Тетяна Трофименко, презентує справжній путівник у світ такого дивного сучукрліту.

Це не збірка рецензій на різні видання за певний період часу в традиційному розумінні, це анатомічний атлас сучукрліту, реальний зріз сучукрліту останніх десяти років – з основними гравцями, їхніми творами, реакцією читачів та критиків, та – що важливо – візуалізованими важливими літературознавчими поняттями. Тож «Окололітературне» – не лише захопливе, сповнене тролінгу, чтиво, а й доволі пізнавальне й інформативне видання.

Тетяна Трофименко – літературознавиця, критикиня, кандидатка філологічних наук. Дослідниця давньої української літератури, літератури 1920-х років та сучукрліту.

Адреса Книгарні «Є»: вул. Соборна, 44. Вхід вільний.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 171435
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64998
Последний зарегистрированный пользователь alexnickol150

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.