Модні стрижки 2019

Грудень – самий підходящий момент, щоб розлучитися з волоссям в знак початку нового життя. Ви напевно вже замислюєтеся, в чому і як зустрічати Новий рік, а значить, пора міняти зачіску. Тому ми вибрали модні стрижки, які будуть відмінно виглядати в 2019 році.

Стригтися під нуль

Це, мабуть, головний тренд кінця 2018 року, який безумовно залишиться актуальним і в 2019-му (хоча б тому, що волосся так швидко не відросте). Варіант налисо актуальне, хоча ми радимо стригтися, наприклад, під 0,8. Брутально, мінімалістично і доречно в будь-якій обстановці. Головні адепти цього тренда: у юної ваговій категорії – Джастін Бібер, в категорії навчених досвідом – Венсан Кассель.

У стилі Курта Кобейна

Довге волосся – атрибут або бунтарів, або романтиків. Який би варіант не підходив більше, з такою зачіскою в 2019 році ви не залишитеся без уваги. Тільки не забувайте доглядати за волоссям, щоб вони не виглядали слабкими і брудними (як це було у Бібера). Беріть приклад з Джареда Лето, Дмитра Малікова і Бредлі Купера в його фільмі «Зірка народилася».

Пофарбуватися в яскравий колір

Що може привернути увагу абсолютно всіх навколо краще, ніж неоновий або токсичний колір волосся? Хочете бути зіркою прийдешнього року – купуйте кислотну фарбу і викидайте шапку (сподіваємося, ви працюєте не в банку). Експериментами з кольором захоплюються і Каньє Уест, і Джона Хілл, і Фаррелл Вільямс. Їм можна довіряти.

Недбалі локони

Якщо ви володар кучерявого від природи волосся, вам навіть не потрібно напружуватися в 2019 році. Купіть декілька стайлінгових засобів (текстуризатор і засіб для створення об'єму), наносите їх на мокре волосся і висушуйте феном (хоча навіть це необов'язково). З цим образом відмінно справляються Езра Міллер, Тімоті Шаламе, Роберт Паттінсон і Дев Патель.

Зачесати волосся назад

І хоча зачесане назад волосся, зачіска, існуюча років так з 50-х минулого століття, вони не втрачають актуальності. Якщо у вас хороші і густе волосся, отращивайте і укладайте їх феном тому. Достатньо злегка зафіксувати їх лаком – не потрібно склеювати намертво усіма можливими воском і гелями. Краще за всіх з цим трюком справляються Джейк Джілленхол і Джефф Голдблюм, і ми не втомлюємося їх вихваляти.

Undercut в поєднанні з бородою

Нам вже набридла стрижка undercut, але в 2019 році вона поки залишається в тренді. Особливо у поєднанні з густою бородою. Пам'ятайте, що важливо регулярно ходити до барберу, щоб підтримувати перехід між поголеними скронями і більш довгим волоссям і щоб ваша борода виглядала акуратно завжди. Більш брутальний і жорсткий спосіб придумати складно. Щоб упевнитися в цьому, подивіться на Тома Харді, Конора Макгрегора і Джеймса Хардена.

Головне – ніякого гелю для волосся

Ми дуже любимо Кріштіану Роналду. Але навіть у нього є звичка, яку ви не повинні переймати, – щедро присмачувати волосся лискучим гелем для волосся. Нам страшно уявити, як довго Кріштіану миє голову, щоб позбавитися від всього цього стайлінгу. Щоб бути в тренді проходь перукарські курси!

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 830
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170591
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64993
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.