Ролети день-ніч

Ролети день-ніч

У мене виникли проблеми з пошуком та покупкою ролетів день-ніч у кухню. Хотіла знайти щось яскраве та незвичайне, а на очі попадаються лише класичні варіанті: чорно-білі. Не знаєте, де можна купити сині ролети з доставкою додому?

Ольга Сумская

Знаю, бо я пройшла шлях пошуку ролетів в інтернеті і зробила вивід, що в онлайні набагато дешевле купляти товари з цієї категорії, тому я і вам раджу продивитися дуже уважно для порівняння якомога більше каталогів. Ось тут https://www.rollo.lviv.ua/vm/rolety-den-nich у розділі   ролети день-ніч представлені, є можливість обрати будь-який колір та з менеджером проконсультуватися з усіх питань. Я замовила доставку додому і залишилася задоволена, ціни низьки, асортимент дуже широкий, тому перш ніж оформити заказ – прогуляйтеся по інтернет магазину, щоб нічого не пропустити.

Світлана Рожнятенко

як я вас розумію. на пошуки справді якісних і по великому виборі ролетів, у мене пішло багато часу. Та десь на форумах я знайшла ссилку одної компанії https://vikna-dveri.lviv.ua/zhalyuzi/tkanniny-rolety/, це виявилася дуже цінна знахідка, можу порадити вам цю компанію з досвіду. в них є і рулонні штори день-ніч, і широкий асортимент кольорів.

Сомова Лилия

Тоже интересует вопрос роллет. Ищу роллеты на магазин. Подскажите, где посмотреть.

Константин Гавюк

Если вам нужны роллеты на витрину магазина, то рекомендую посмотреть роллетные решетки https://kira-r.com.ua/ru/rolletnye-sistemy/rolletnye-reshetki-908/  Такие решетки очень эффектно смотрятся, не закрывают обзор, оснащены системой защиты от взлома. Можно выбрать любой цвет из представленной цветовой гаммы(16 цветов), которая будет подходить к общему дизайну магазина. Для изготовления используются качественные и надежные материалы. Мы такие решетки устанавливали в своем магазинчике, остались довольны. Мастера консультируют и делают замеры бесплатно.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 661
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170762
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64998
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.