освітлення

освітлення

Доброго дня. Придбали квартиру, все прекрасно але є проблема дуже довгий і темний коридор, не можемо придумати що з цим можна зробити. Може хтось щось порадить?

Маришка Горохова

Зробіть перепланування квартири, це перше що приходить на ум,  якщо самі не можете найміть дизайнера, зараз їх багато.

Галина Миронова

Про перепланування ми теж подумали, але то в майбутньому, нам щось потрібно придумати зараз, так би мовити тимчасовий варіант. ))))

Леся Алексеенко

Ніщо не буває настільки постійним, як тимчасове. ))) Якщо зараз ви не плануєте робити капітальне перепланування своєї оселі, то можна погратися із світлом. У нас так у офісі зробили, був дуже довгий коридор, з одинм выкном десь там... свытла мало. Купили настінні світильники і вирішили цю проблему, тепер той коридор не здається тунелєм. Ось тут ми робили замовленні  https://xn--4-ctbjvdtqk2j.com.ua/ua/nastennye-svetilniki/  . В них великий каталог світильників.

Маришка Горохова

До речі, це класний варіант! Особливо, якщо на капітальний ремонт поки немає коштів! Правильно розташовані світильники зроблять ваш коридор візуально ширшим. 

Галина Миронова

Так, ви праві, декілька бра можуть вирішити цю проблему. Дуже дякую, скористуюсь вашою порадою.

Bimba

Як варіант можете повісити настінні світильники для коридору https://bt.rozetka.com.ua/bra-i-nastennye-svetilniki/c105282/naznachenie-107052=dlya-koridora/

Ви ж знаєте, що тимчасове завжди переходить у постійне))

Rasilya

А мені здається, що бра - не найкращий вихід. Ви що, будете по черзі їх вмиквати-вимикати?  А ось  cвітлодіодна стрічка Lumine SMD 3528 виручить вас повністю. https://rozetka.com.ua/ua/lumine_97259/p32879743/  По-перше, це економно, по-друге, світло не яскраве, розсіяне, по-третє, стрічка має довгий строк роботи - 25 тисяч годин. Та й креативно, адже з стрічки можна викласти різні візерунки. Тому я однозначно за стрічку!

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 881
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170642
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64994
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.