Грипп проходит тяжело

Несмотря на сокращение заоблеваемости гриппом и ОРЗ в Сумах, эпидемеологи пока не спешат отменять ограничительные меры.

- Хотя заболеваемость сейчас в два раза ниже порогового уровня, в Украине если случаи очень быстрого и тяжелого протекания гриппа. Появились смертельные случаи, поэтому ограничительные меры мы пока не снимаем. – заявил главный санитарный врач Сум Александр черняк.

По данным горуправления образования, заболеваемость в учебных заведениях Сум на грипп и ОРЗ сократилась до 8%.

Анна Викторовна Белая

В мене на роботі навіть на минулому тижні дві людини захворіли га ГРВІ. І це не дивлячись на те, що зима та холод и вже далеко позаду. Штами вірусів ГРЗ та грипу постічйно змінюються, через що важко підібрати дієві ліки. Особисто мені лікар радив працювати над зміцненням імунітету, а в якості профілактики приймати противірусні препарати. Досить дієвим виявився Протефлазід. Я ними лікувалась минулого року, в цьому приймала періодично для підтримання імунітету. Задоволена результатом. Раджу спробувати. Можете за потреби дізнатися про Протефлазід на сайті препарату, там є все, що потрібно - інструкція про застосуваня, дозування та інше.

Ibragimov

так нужно антибиотики пить наверное

Kostya

Зараз потеплішало, але організм  ще не вийшов з зимового стану. Тому навіть теплий вітенець викликавє простуду. Особливо це відчувають діти. Ми собі, щоб частио не звертатися до лікарів, купили інгалятор-небулайзер Юлайзер від українського виробника https://techno-med.com.ua/ingalyatory/proizvoditel-ulaizer  Це - не просто додаток до медпрепаратів з домашньої аптечки. Небулайзер дозволяє в домашніх умовах вести пофілактику та лікувати простудні захврювання. Зараз при найменшій підозрі на ГРВЗ дружина дістає компактний інгалятор і лікує дітей. Я поки що відбиваюся.

 

Ксения Котова

грипп весгда ятжело проходит, еще и осложенния могут начаться

Ирина Дикова

Грипп не может пройти легко и весело. Если вам так показалось, значит, это был не он, а орви какое-нибудь легкоё.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 817
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 171048
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65000
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.