Буринські комуністи прийняли участь у святкуванні Дня села Піски

Минулої суботи 13 липня в селі Піски Буринського району, за ініціативи Пісківського сільського голови Скорини Сергія Миколайовича, пройшли народні гуляння, присвячені Дню села. Свято, на яке громада та гості чекали цілий рік. І не даремно, адже цей день, якщо і не на все життя, то на рік, залишиться в серці кожного.
 
 
Пески1

Сказати, що програма була насиченою та барвистою – це нічого не сказати. Адже всі жителі: від малого до великого відчули дух свята. З самого ранку був проведений футбольний матч, присвячений пам’яті односельчанина Олександра Черевищенка. 

Пески2

А в той же час біля будинку культури серед дітей проводився конкурс малюнків на асфальті «Моє рідне село». Де жодна дитина не залишилась без подарунку: цукерки, кульки та дитячі книжечки.

А коли  в центрі села зібралась вся громада - розпочалося урочисте відкриття свята. 

Пески3

Вшановуючи пам'ять загиблих солдат, сільський голова разом з директором школи урочисто поклали квіти до вічного вогню. 

Після офіційної церемонії, розпочалися справжні народні гуляння: частування кулішу та шашлику. 

Пески4

А для дітлахів ( і не тільки) Буринськими комуністами, за підтримки Сумського обласного комітету КПУ була організована безкоштовна цукрова вата - справжня радість малечі. Та маленькі пісківчани показали справжній піонерський дух: всі вишиковувалися в колону: спочатку найменші, а за ними старші за солодким дивом.

Пески5

Свято супроводжувала партійна агітаційна палатка, до якої також були свої черги, і не лише дорослі жителі села прагнули поспілкуватися з першим секретарем Буринського райкому КПУ Старосвєт Аталією Віталієвною, розповісти свої проблеми, але й молодь поспішала взяти участь у вікторині, яку проводили помічники народного депутата України Вікторії Бабич: Донченко Ілля та Скорина Цвітана. 

Пески6

Кожен житель, який приймав участь у вікторині, показав справжні знання історії села Піски та радянської епохи. Згадали все: і перший колгосп в селі, і як піонерами були. За що були нагороджені футболками та кепками з символікою компартії. І вже через годину, все село майоріло червоним кольором.

Завершилося свято дискотекою на селі, святковим феєрверком від сільського голови та запуском небесних ліхтарів. Ось так святкують Пісківчани: гучно, весело та дружньо. 

Цвітана Скорина

view counter
view counter

Сейчас на форуме

telepin

Зарегистрированных 1
Гостей 529
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170708
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64996
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.