svoboda

vuxid

Масований забіг з вітрильника під назвою «Свобода»

(как говорится «Как Вы яхту назовете так она и поплывет…»)

 

Останнім часом регіональні активісти ВО «Свободи» всіляко намагалися довести, що ця партія не є маргінальною структурою. 

Намагались хоча і недолуго та непрофесійно (як то кажуть в межах кошторису…) проводити «масові заходи», які переважно борщами, кулішами та обіцянками про світле майбутнє.

Все це виглядало недолугим враховуючи на все зростаюче провалля між

рядовими «свободівцями» та їх кукловодами, на кшталт Ігоря Мірошниченка та «мегафюрера» Олега Тягнибока.

В той час як прості «свободівці» намагались якимсь чином врятувати рейтинги політструктури їх «поводирі» займались «своїми справами» (наприклад, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок опікувався в першу чергу будівництвом особняків у заповідній зоні під Києвом, не забуваючи про свого брата Андрію. В свою чергу Ігор Мірошниченко, який курує діяльність «Свободи» на Сумщині, мабуть опікувався продажем власного будинку у центрі Києва та проблемою, який черговий пам’ятник Леніну завалити…).

Коротше кажучи, за своїми справами «лідерам» було явно не до розбудови «Свободи», а тим більше до питань, яких все більше виникало (і не мало   відповіді) у простих членів партії, в тому числі (а може і в першу чергу) на Сумщині.

Як то кажуть все має свій запас міцності. За такої тяги лідерів партії до нерухомості і вирішення своїх питань, з’явилась величезна прірва в середовищі «свободівців», що вилилось (дивись Інтернет) у масований забіг з тонучого вітрильника під назвою «Свобода».

Трапилось те, що повинно було трапитись. Написали відповідні заяви та вийшли з лав Сумського обласного осередку «Свободи» аж 24 чоловіки (хоча мабуть уже й більше), включаючи представників керівної ланки. При цьому залишили «тонучий політичний корабель» кращі представники політструктури, які до останнього залишались вірними ідеям «Свободи» та чекали «зворотного зв’язку» з лідерами, але так і не дочекались.  Їх «кинули» на призволяще.

Хто ж тепер залишається на Сумщині  в цій маргінальної структури. Хто ж тепер борщі та каші варитиме і закликатиме до лав цієї «потужної» та «ідейно міцної» структури.

Хочеться тільки сказати: «Свобода» - вперед!», але фактично нікому відгукнутися. Кандидатур не багато! Залишилися лише лідери на кшталт  легкодоступної «Леді Ю» місцевого розливу (Юлії Левченко) та півтора кашовара (яким байдужа ідеологія та все рівно під чиї знамена перефарбовуватись).

  Ось така в рідному сіті «картина маслом» вимальовується.

Україна понад усе

(від імені розчарованих)

 

Арійські зорі над українським хутором

Ну шо, Гость, спочатку ти обляпав Луценка, а тепер "Свободу". Щоб ми повірили, що ти справді не від регіоналів, давай -обляпуй тепер  цих самх регіоналів.

Татарин краще гостя

Автору треба було б ще розповісти про мутних уродів з числа обласних і міських кукловодів цього стада. Унікальні хітровани, але "хоч хитрі, та дурні". Про склад самої організації взагалі сказати нічого - божевільні та повні дебіли, не здатні ні до чого. Про півтора кашевара добре сказано - тільки можуть, що жрать і лайно розносити.

Славик

Не позволим разным инородцам обижать нашу "Свободу"! Неправда, что в организациии все дебилы - у них лишь некоторые имеют справку из диспансера и лишь некоторые не умеют писать! А Миша-около почты - выдающийся деятель патриотического движения, потому что совместным гешефтом за сходный кошт с Владимиром Петровичем Щербанем замечательно дерибанил Сумщину! А Юля - самая многостаночная ударница разных работ и актов, в том числе и политического. Она добрая и неправда, что любит только Гитлера, потому что зигует только после третьей рюмки. Поэтому мы призываем "Свободу" категорически встать на борьбу со всякими негодяями-инородцами. Так спасем Сумщину. Мы так считаем. 

считающие

В головах ,у вас опилки.Как  Юля ,может любить, гитлера ,если она еврейка.Вообще ,мелете ,что на вашу ,дурную голову взбредет!

Гoсть

 
Юля ,может любить, гитлера ,если она еврейка

Тебе же уже сказали - после 3-й рюмки! Ну или палки  Smile

Славик

"""Поэтому мы призываем "Свободу" категорически встать на борьбу со всякими негодяями-инородцами. Так спасем Сумщину. Мы так считаем."""

И снова кто-то пытается опорочить наше доброе имя!  Ещё раз прошу некоторых не косить под меня, Славика, и писать под своими никами. А не то поймаем, тумаков надаём.

AWASS

Истинным нацистом можеть быть только еврей!!!    Tongue

http://expres.ua/world/2013/10/22/95700-vidomyy-shidnoyevropeyskyy-ultranacionalist-antysemit-vyyavyvsya-yevreyem

НУ НЕТ

шо вы ,шо вы.,это наклеп!!! :pРОЗДЕЛЯЙ И ВЛАСТВУЙ!!!! Wink

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.