Ну шо, Євлогій, дофантазувався?

"Русскій мір в Сумах не пройдоть" - вирішили депутати.

Сьогодні, 28 січня, на сесії Сумської міської ради депутати послали подалі архієпископа УПЦ (МП) Євлогія, з його фантазіями перейменувати в Сумах вулицю Героїв Революції на вулицю митрополита Володимира (Сабодана). Після зняття питання про перейменування з розгляду кілька прихильниць московського патріархату почали кричати, що священники УПЦ (МП) тепер не будуть відспівувати бійців, які загинули в зоні АТО і, взагалі, що вулиця Борців Революції на крові побудована. Кароче, "руцкій мір", - що з них візьмеш.

Але не потрібно недооцінювати сили Євлогія. Вєрний пьос московських попів у міськвиконкомі В. М. ще сподівається і вже навіть почав думу думати, як би ото все таки оту вулицю перейменувати. І навіть оформив це зняття питання про перейменування з розгляду на сесії так - "відправити на доопрацювання".

Валерий Оноприй

Интересно, а как называется ваш мир.

Ангелина Хорос

 
Интересно, а как называется ваш мир.

Очень просто и ясно:

Валерий Оноприй

Ангелина. В Русский мир входят многие народы России, и бывших союзных республик. Даже еврееев приехавшие в Израиль из СССР, называбт русскими. А какие народы входят в Бандерштат. Какую религию они исповедуют. Суду по постам Петлюры, они противники православия.

AWASS

 
А какие народы входят в Бандерштат. Какую религию они исповедуют. Суду по постам Петлюры, они противники православия.

В основном - молодежь! Кто не может думать, тот может действовать

Валерий Оноприй

Awass. А что они все детдомовские. 

artyukh

Цікаво, що московський піп Євлогій про те, що ніякого перейменування на сесії 28 січня не буде знав ще напередодні, ввечері 27 січня. Та й верхівка фракції "Батьківщина" інтригу до останнього тримала

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170628
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64993
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.