Поштовики розбудовують первинну організацію Партії регіонів

ст. 6 ЗУ "Про політичні партії в Україні" Не допускається створення і діяльність структурних осередків політичних партій в органах виконавчої та судової влади і виконавчих органах місцевого самоврядування, військових формуваннях, а також на державних підприємствах, у навчальних закладах та інших державних установах і організаціях.

http://www.sumy.ukrposhta.com/www/upost_sumy.nsf/(documents)/12B41136A3877223C2257911002CAFC2?OpenDocument&year=2011&month=09&
Поштовики розбудовують первинну організацію Партії регіонів
16.09.2011
Що означає сьогодні бути членом Партії Регіонів? Рядовим членом партії… Означає – розділяти політику партії і прагнути поліпшити своє життя і життя оточуючих. Яким чином? Сумлінно виконуючи виробничі, партійні, громадські завдання на своїй ділянці роботи. Бачити перспективу у виконанні цих завдань. Бути активним. Розуміти, що з таких маленьких складається одна велика справа, направлена на розбудову держави, на покращення добробуту народу. Так розпочав свій виступ на чергових зборах первинної партійної організації вулиці Чернишевського Ковпаківської районної в м. Суми організації Партії регіонів, депутат облради, директор Сумської дирекції Українського державного підприємства поштового зв»язку (УДППЗ) «Укрпошта», а також – голова цієї первинної організації Володимир Криштоп.
Володимир Миколайович нагадав, що партійний осередок було зареєстровано у березні нинішнього року. До його складу входять в основному поштовики. Отож, завдання для них зрозумілі – працювати над подальшим розвитком поштової галузі області. Ці завдання стосуються багатьох аспектів – від оптимізації в організації роботи підрозділів дирекції до збільшення показників ком»ютеризації відділень поштового зв»язку області (їх на Сумщині – 531) . Ці плани і завдання знайшли своє відображення у соціально-економічній стратегії «Нова Сумщина – 2015» у розділі, що стосується розвитку сфери зв»язку. Так що поштовики теж є творцями нової Сумщини…
Незважаючи на те, що первинна організація поштовиків ще досить молода, на її рахунку чимало корисних справ. Одна з таких – проведення благодійної акції по підтримці онкохворих дітей «Наша турбота – світле, здорове дитинство» шляхом перерахування одноденного заробітку на лікування дітей, що мають онкопатології. А ще - депутат обласної ради Володимир Криштоп є одним з найбільш активних обранців народу. Закріплений за ним Партією регіонів округ – Буринщина. Він першим з депутатів звітував перед жителями Буринщини. Адже йому є що сказати своїм виборцям – від участі у газифікації сільської місцевості, налагодженні автобусного сполучення до допомоги у вирішенні проблем жителів райцентру та сприянні у виділені коштів на реконструкцію Буринської школи №2, приміщення якої постраждало у результаті вибуху бойлера.
На зборах первинної організації були присутні завідуючий сектором кадрів та партійного обліку апарату організації Партії регіонів Вадим Левицький та заступник голови –керівник апарату обласної організації Партії регіонів, депутат облради Сергій Винниченко. Сергій Андрійович розповів, що буквально з кожним днем облорганізація Партії регіонів поповнюється новими людьми, що прагнуть під прапорами цієї партійної сили долучитись до подальшої розбудови держави. Це й зрозуміло, адже якщо людина знаходиться поза політикою, то вона відгороджується й від суспільства. Суспільство втрачає її. Сьогодні Партія регіонів на підйомі. Вона згуртована, сильна, цілеспрямована і завжди рада прийняти у свої ряди нових членів. Це, звісно, стосується і поштовиків. С.Винниченко з великим задоволенням вручив партійні квитки начальникам відділів Сумської дирекції «Укрпошти» Ірині Черкашиній та Олегу Мурашко, а також – провідному інженеру дирекції Марії Гунченко. Тепер вони - повноправні члени й первинної організації вулиці Чернишевського Ковпаківської районної в м.Суми організації Партії регіонів. А В.Криштоп додав, що найближчим часом партійні квитки отримають ще 9 нових членів Партії регіонів з числа поштовиків області.
Також розглядали питання про сплату партійних внесків та вибору секретаря первинної парторганізації. Учасники зібрання одноголосно обрали начальника однієї із служб дирекції Андрія Дрижерука. У своєму заключному слові Володимир Криштоп підкреслив, що організація надалі буде направляти свої зусилля і на виконання поставлених перед нею завдань, і на подальше збільшення свої рядів.

Герман Клюєв,
заступник голови первинної партійної організації вул.Чернишевського Ковпаківської районної в м. Суми організації Партії регіонів

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170786
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64984
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.