Пьяный депутат бросался на людей!

Дощ, що лив з ранку до вечора у Сумах у неділю 3 лютого, завадив проведенню мітинга «Сумщина без Медуниці», який за задумом його ініціаторів мав публічно засудити «зраду» ВО «Батьківщина» нардепом Олегом Медуницею (округ № 157). Півсотні сумчан, які о 12.00 прийшли до пам’ятника Т.Г. Шевченку, вимушені були ховатися під навісом найближчого кафе. Саме там і розгорнулися основні дискусії та події.

Медун

Нагадаємо, що на мітинг запросив виборців Народний Рух «Сумщина без Медуниці», який оголосив про себе появою листівок «Медуниця зрадив «Батківщину»! Рух закидає народному депутатові те, що використавши рейтинг партії ВО «Батьківщина» та особистий рейтинг Юлії Тимошенко, той повернувся до партії «За Україну», метою якої є розколоти опозиційні сили в Україні.

 Приблизно о 12.15 до обговорення цієї події до сумчан приєднався і сам нардеп Олег Медуниця. Він почав хапати за петельки одного з учасників дискусії та намагався дізнатися, хто його «послав». 

Під гарячу руку депутатові, як з’ясувалося, попався молодий сумчанин Олександр. Він попросив не називати його прізвища, оскільки, за його словами, маючи двох неповнолітніх дітей, побоюється можливої помсти з боку такої впливової особи, як депутат, або його прихильників.  

«Я прочитав листівку і прийшов до скверу Т.Шевченка, — розповів Олександр, — тому що на виборах був наглядачем від партії «Батьківщина». Мене обурило те, що Медуниця, отримавши депутатський мандат від «Батьківщини», вкупі із іншими трьома депутатами Верховної Ради намагається тепер створити власну партію у власних меркантильних інтересах. 

Коли я спробував поговорити з людьми на цю тему, з’явився Олег Медуниця. Він почав хапати мене за петельки, грізно запитував: «Хто ти такий? Хто тебе послав?» і кричав, що це – провокація. При цьому по запаху я зрозумів, що він був або нетверезий, або не похмелившись з вчора. Маю намір подати тепер на нього заяву в міліцію за хуліганський напад».

AWASS

1 Він попросив не називати його прізвища, оскільки, за його словами, маючи двох неповнолітніх дітей, побоюється можливої помсти з боку такої впливової особи, як депутат, або його прихильників.  

2 Маю намір подати тепер на нього заяву в міліцію за хуліганський напад

Что-то одно с другим не совпадает, то боится,то на рожон лезет   Smile Какая разница для НАС, "Батьковщина" или "За Украину", что в лоб, что по лбу. Не в партиях дело, а в ЧЕЛОВЕКЕ. В инете встречал, что "Свобода" свою программу передрала с ППСУ Ветренко, ну и что? Декларации одно, а дело другое

СФ

«Хто ти такий? Хто тебе послав?» - треба відповідати "Я - твоя Совість, послав мене - Народ!"

А таки правильна маскали гаварять шо на 3-х украинцев 3 гетьмана и 3 зрадника.

 Ну кагбе а чо медуница хотел - он  поднялся дешевым обсиранием великих, теперь когда сам "великий", его такие же будут обсирать и подниматься. 

СФ

AWASS: для нас разница такая что депутат до выборов лижет пятки, а после выборов  стаёт Богом, потому что нет никакой обратной связи. Например Волков.

 Такие акции заставляют их вспоминать избирателей и продавать их не всем подряд, а подороже.

Гoсть

 
AWASS Сегодня 10:21 1 Він попросив не називати його прізвища, оскільки, за його словами, маючи двох неповнолітніх дітей, побоюється можливої помсти з боку такої впливової особи, як депутат, або його прихильників.   2 Маю намір подати тепер на нього заяву в міліцію за хуліганський напад

Все правильно. Человек не хотел светиться в СМИ. А в милицию заявление подаст. В чем тут противоречие?

Например, имя того, кто увидел "писающего кандидатат  на сотне" так никто и не узнал  Smile Smile Smile Smile Smile

profitmaker

"СФ

А таки правильна маскали гаварять шо на 3-х украинцев 3 гетьмана и 3 зрадника."

А по сему ПУТИН БАНДУ ГЕТЬ!!!!!!!!

Славик

На наш взгляд, молодой украинец по имени Александр не совсем прав. В соответствии со Всеобщей деклараций прав человека, официально одобряемой Украиной. каждый человек имеет право на свободный выбор вероисповедания, профессии, спутника жизни, места проживания, а также партийной принадлежности.

В данной ситуации главное, что молодой госп. М-ца не остался в стороне от партии. Вступил-таки в оную. И не важно, в какую. Главное. что он теперь партийный. И если он будет бороться за интересы сумчан, имея в боковом кармане пиджака "заукраинский" партийный билет, то нам всем без разницы. Конечно, Александру обидно, что молодой госп.М-ца изменил их обшему кумиру, сидящей сейчас как бы в тюрьме. Но что поделаешь. Главное, что молодой господин - на редкость хороший человек. Так мы считаем со стороны.  

profitmaker

да Медуница настоящий Патриот своего народа!! с большой буквы П Big smile

sXe

Уважно вдивіться в ці інтелігентні обличчя засновників "Народного Руху Сумщина без Медуниці". Фото із ФБ самого Медуниці.

Гoсть

 
Уважно вдивіться в ці інтелігентні обличчя засновників "Народного Руху Сумщина без Медуниці".

идиоты

И впрямь оддухотворенные лица из штаба "чистнюкы за мэдуныцю"

Сумчанин

Десяток -  другой даунов собралось наверно ЗА БАБЛО обиженного ВОЛКОВА...

Ко

А розводящим і організатором цієї, проплаченої Волковим типу акції був відомий провокатор, баблолюб і говномут, "заслужений садовод-любитель", ветеран Куликовської битви і прочая і прочая... Віктор Гончаренко.

Ганьба волковській підстилці!!!

Зраднику руки не подавать!

Гoсть

Господа (если вас так можно назвать), речь НЕ о подкупленных или недостаточно свидомых .Речь о пьяном "депутате", который позволяет себе бросаться на людей. Не уводите обсуждение в сторону. Выскажите свое мнение по поводу того насколько законны действия этой особи.

Veritas

 
Речь о пьяном "депутате", который позволяет себе бросаться на людей. Не уводите обсуждение в сторону. Выскажите свое мнение по поводу того насколько законны действия этой особи.

Высказываю:

1. Доказательства есть?

2. Заявление в ОВД написано? Выложите ознакомимся.

3. Спасибо, все свободны Smile

AWASS

 
СФ написал:
для нас разница такая что депутат до выборов лижет пятки, а после выборов  стаёт Богом, потому что нет никакой обратной связи

Вы сами и ответили на свой вопрос, НЕТ ОБРАТНОЙ СВЯЗИ. Власть не связанная со своим народом, нельзя назвать властью и какая разница Минаев это или Медуница. НАМ надо думать о том как этих "представителей власти" к себе пришпилить. "НАРОД И ПАРТИЯ ЕДИНЫ!" 

 
Гoсть написал:
Человек не хотел светиться в СМИ. А в милицию заявление подаст. В чем тут противоречие?

Светится будет в СУДЕ!!!   

Славик

Нам кажется, что единственным достойным представителем народа в Украинском Парламенте, кроме, конечно, молодого госп.М-цы является его коллега по убеждениям госп.М-ко (тягнибоковец). Если они объединят свои усилия по наведению порядка, то наш украинский народ их обоих поддержит. И как знать, может, скоро они оба пойдут в гору, на высшие должности.

profitmaker

"Господа (если вас так можно назвать), речь НЕ о подкупленных или недостаточно свидомых .Речь о пьяном "депутате", который позволяет себе бросаться на людей. Не уводите обсуждение в сторону. Выскажите свое мнение по поводу того насколько законны действия этой особи."

Вы неправильно выразились, Вы наверное хотели сказать не ДЕПУТАТ, а ДЕТОПУТ (ну в том смысле, что у деток Севериновки тушонку слямзил) Big smile

artyukh

Ну шо, пане Медунице, я так розумію, що це вже крутий рівень оббріхування і обпльовування. Цікава ця штука чиста політика, суцільна тобі доцільність і ні граминки моральності.

От же ж бидло данєцкоє!

Гoсть

 
Ну шо, пане Медунице, я так розумію, що це вже крутий рівень оббріхування і обпльовування.

Где же ты було когда поносили Епифановаб якобы оправлявшегося на Сотне?

 
От же ж бидло данєцкоє!

Быдло - это галичане на языке поляков 

artyukh

На щастя в Україні бидло може бути лише донецьке. Жаль ось  тільки, що прихвостні цього бидла з'явилися і в Сумах.

Гoсть

Пока что хамство исходит только от шароварников и вашего самозванца-алкоголика.

artyukh

Моє хамство - це відповідь на Ваше хамство. А хама треба відразу ставити на місце, а то ще й справді подумає, що він правий. В останьому своєму дописі у Вас знову аж дві брехні - "самозванець", "алкоголік".  Ні одна порядна людина до такого не опуститься.  Тому, вибачте, але будете отримувати те, що заслужили.

Славик

Петлюра

""А хама треба відразу ставити на місце, а то ще й справді подумає, що він правий. В останьому своєму дописі у Вас знову аж дві брехні - "самозванець", "алкоголік".  Ні одна порядна людина до такого не опуститься.  Тому, вибачте, але будете отримувати те, що заслужили."""

Правильно, друже. Таки им и надо. Знай наших! 

Гoсть

Тот, кто бросается на людей  с кулаками, зная что он под защитой мандата - тот хам вдвойне. Людей там было предостаточно, если что не понял обратись - разъяснят.

AWASS

 
Petlyura написал:
Моє хамство - це відповідь на Ваше хамство

Жаль, что ты на хамство, которое в ТВОЕЙ душе, ничего людям предложить и не можешь. Дай людям то, что в излишке находится в твоей душе!!!  Неужели в тебе кроме говна ничего нет?   Tongue  

гость51

Пацаны собрались, канкрэтно поинтерисоваться че почем.А он их за барки хватав!!!!Тем более видно шо пацаны порядочные в кепках и с цыгарэтой!!!Дома тем более дети, а вин с кулакамы на них!!!Ганьба!!!!Гэть!!!!! Steve

СФ

А чё, медунятко каждый свой писк и пук и почес пуза высвытлюэ в ФБ, который тут же копируеться в данкор ващенком. 

ВАПРОС: че было не осветить такое важное решение как вступлению в якусь леву партию? Он жеж у нас отрытый  и чесный депутат, не всякие там прочие...

Я тоже думаю это свителествует о том что данное решение принято кулуарно, то ест мухлует шото медуница.  А мухлевать она может только против оппозиции і лічно юлічки. Против влады он вроде как открыто выступает и с гордо поднятым пузом. 

Так шо гаспада які против медуницы і за юлічку, имеют некоторые основания...

Гoсть

Ждем, когда Владик сообщит нам о том, как Медуница сделал (непременно через фэйсбук) новый депутатский запрос в милицию на счет наличия у той заявления от пострадавшего.  Big smile

Сумчане давно не видели такого циркового представления.

СФ

sXe: Медун сфоткал когото под магазином и шо? Даже если это и основатели.  Патаму чта хто знает какая фотография хто знает кого,  не есть основанием для народного депутата скрывать свою депутатскую деятельность перед избирателями.  

Я так думаю медуница это Волков № 2, просто более хитропузый. Сольет  Сумы регионам на нычке, проклиная маскалей и данецк.  Шакалов № 1 вобщем...

Миня тоже вон вначале какой герой был...

Славик

Бр-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р!!!!!

Займитесь делом, господа!

Зватит перемывать косточки молодому госп.М-це! Он - вполне достойный человек. Человек с большой буквы. Так мы считаем.  

artyukh

Пане AWASS, припиніть. Косить під святого та ще на форумі "Данкору" - це ж треба додуматися.  Від такого рівня фальші лише нудить.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 1030
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 171211
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65007
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.