Фільтр до пилососа

Фільтр до пилососа

Я декілька років тому купив собі новий пилосос Самсунг і прийшов час замінити в ньому спеціальний фільтр. Можна взяти як оригінальний фільтр, так і якийсь аналог. Можливо Ви мені щось порадите з цього приводу?

Николай Вакарчук

В мене пилосос має два фільтри і я взагалі їх не міняв, бо не бачу в цьому сенсу. Я їх просто знімаю, промиваю під водою і знову ставлю в пилосос. Можливо Вам також варто купити такий фільтр, він прослужить набагато довше.

Джеймс Хэтфилд

Скоріше за все подібні фільтри подібно замовляти в інтернеті, бо в звичайних магазинах я їх не бачив. До старих марок пилососів взагалі можна не знайти оригінальний фільтр і в будь-якому разі доведеться замовляти аналог. 

Ким Берфорд

В мене взагалі старий пилосос і ніякі фільтри там не використовуються, але я планую його змінити на новий. Можливо до старих пилососів виробники дійсно перестають випускати фільтри, але якщо Вашому пилососу 3-5 років, то думаю фільтри до нього ще виробляють. Знайти фільтр до пилососа Самсунг не проблема: https://master-plus.com.ua/pyilesos/filter/samsung/

Valeria

Да, фильтры для пылесосов не везде есть. Я бы рекомендовала вам просмотреть в Розетке. Я недавно себе искала, так там огромный выбор.  https://bt.rozetka.com.ua/accessories_smallbt/c80149/54912=141747/   Конечно, поменять фитр очень важно, ведь из-за такой мелочи нельзя нормально пользоваться аппаратом. Я бы подсказала вам более конкретно, но вы не указали модели своего пылесоса. Спросите в магазине у продавца-консультанта, чтобы уже остаточно выбрать себе фильтр.

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.