ЄС обмежив санкціями науковців рф

Відтепер росія більше не зможе брати участь у використанні європейських коштів.

Міністерство освіти і науки України інформує:

8 квітня 2022 року Європейський Союз оголосив про запровадження обмежувальних заходів проти режиму президента російської федерації у відповідь на жорстоку агресію проти України та її народу.
«Українські науковці мають великий інноваційний потенціал. Я вдячний Європейському союзу за підтримку та важливі заходи щодо підтримки освітянської та наукової спільноти нашої держави. Упевнений, що молодь України спільно з науковцями країн ЄС будуть дуже скоро розбудовувати інноваційну сферу нашої держави та світу», – зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
У межах 5-го пакету санкцій Європейська Kомісія припиняє участь російських державних органів і установ у всіх поточних грантових угодах, а також відповідні виплати в межах Програми ЄС Erasmus+. Крім того, росія більше не зможе брати участь у виконанні публічних контрактів і використанні європейських коштів.

view counter

По тематике

Франция нанесла серйозный удар по российской экономике
21.03.2022 10:13

Франция нанесла серйозный удар по российской экономике

Франция в воскресенье, 20 марта, на 25-й день вторжения россии в Украину, заморозила активы Центробанка рф....

23.07.2014 16:09

Новые санкции ЕС: 3 возможных сценария

Страны Евросоюза обсуждали запрет на импорт нефти и газа из РФ еще до падения сбитого российскими боевиками Boeing на востоке...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.