У Польщі скасували спрощені умови для ввезення свійських тварин з України

З 27 березня поточного року влада Польщі скасовала спрощені умови для некомерційного переміщення домашніх тварин (собак, кішок, тхорів) з України, які були введені через початок повномасштабної війни.

Тепер вимоги мають відповідати загальним критеріям законодавства Європейського Союзу. Правила ввезення домашніх улюбленців до Польщі Тварина має бути ідентифікована за допомогою мікрочіпа (транспондера) або чіткого для прочитання татуювання, завданого до 03.07.2011; Тварина повинна мати дійсне щеплення проти сказу (дата вакцинації не повинна передувати даті нанесення транспондера або татуювання або даті зчитування транспондера/татуювання, зазначених у відповідному розділі ідентифікаційного документа. Ревакцинація повинна вважатися первинною вакцинацією, якщо вона не була проведена протягом терміну дії попередньої вакцинації); Повинне бути проведене поточне серологічне дослідження на визначення титру антитіл до сказу; Тварина повинна мати узгоджену форму Сертифіката здоров'я тварин для некомерційного переміщення до країн-членів ЄС. Тимчасово, до окремого скасування, від власників тварин не вимагатимуть очікування три місяці з моменту забору крові для проведення серологічного дослідження на визначення титру антитіл до сказу до дати некомерційного переміщення.

Джерело: hotline.finance

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

 

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.