Призначення та види арбалетів

Арбалет - метальна зброя, яка перевершує лук у точності та дальності стрільби. Це виріб, що має продуману конструкцію і вирізняється надійністю. Його широко використовують у полюванні, у спортивних цілях, а також під час моделювання історичних боїв.

Класифікація арбалетів

У продажу представлена метальна зброя в широкому асортименті. Відомим виробником арбалетів є Man Kung. Це компанія, що почала діяльність у 1988 році. Її співробітники проводять наукові дослідження і впроваджують інноваційні розробки. Під час виробництва застосовуються якісні матеріали. Тому арбалети успішно конкурують з продукцією інших брендів і користуються великим попитом. 

Вибираючи арбалет Man Kung, звертайте увагу на конструктивні особливості виробів. Метальна зброя класифікується на три види:

- рекурсивні - моделі, в яких плечі вигнуті у зворотний бік. До їхніх особливостей належить легкість і простота експлуатації. Виробник постійно працює над удосконаленням виробів. Тому арбалети доповнюються автоматичними запобіжниками, віброгасителями та іншими корисними опціями;

- блокові - метальна зброя, що ідеально підходить для полювання і для розваг. У ній передбачаються ексцентрики з тросами. Стріляти з таких арбалетів можна і стоячи, і лежачи. Зброя підходить для полювання на великого звіра, постріли здійснюються без шуму. Конструкція виробів складна, а вага більша, ніж у попереднього варіанта; 

- пістолетні - зменшені копії класичних арбалетів. Їхньою ключовою особливістю є пістолетна рукоятка. До переваг виробів належать компактні розміри, легка вага і висока швидкість вильоту стріли. 

Арбалети Man Kung: якість та інноваційність

Компанія Man Kung розробляє арбалети різних видів. Тому покупці знаходять моделі, які найкраще підходять для полювання або для професійної стрільби. Усі арбалети вирізняються тривалим терміном служби, функціональністю та ергономічністю. Також особливу увагу приділяють дизайну. 

У колекції багато моделей, серед яких хочеться відзначити Man Kung XB25 Specter. Це метальна зброя, що має високоточну систему прицілювання та оснащена коліматорним прицілом. У комплекті є все необхідне для подальшого використання виробу. Арбалет легко підлаштовується під індивідуальні потреби стрільця.  

Man Kung TCS2 Alligator - модель, яка Вам теж сподобається. У такій метальній зброї поєднуються традиції та оригінальні рішення. Арбалет вигідно вирізняється з-поміж інших варіантів тим, що в ньому передбачена регульована довжина приклада і запобіжник.

Обираючи метальну зброю, віддавайте перевагу перевіреним брендам. Арбалети Man Kung добре себе зарекомендували, тому що володіють розширеними можливостями та експлуатуються протягом тривалого часу. 

®

view counter
view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.