Мадонна відклала запланований тур

Майбутній тур Мадонни "Celebration" було відкладено після того, як співачку госпіталізували з "серйозною бактеріальною інфекцією", як повідомив в Instagram її давній менеджер Гай Озері (Guy Oseary). Старт туру був запланований на 15 липня у Ванкувері.

"У суботу, 24 червня, Мадонна підхопила серйозну бактеріальну інфекцію, що призвело до кількаденного перебування у відділенні інтенсивної терапії, — написав він. "Її стан здоров'я покращується, проте вона все ще перебуває під наглядом лікарів. Очікується повне одужання", пише epochtimes.com.ua.

Велика Епоха (The Epoch Times) — це незалежне міжнародне видання без впливу будь-яких політичних чи економічних структур. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка.

"На цей час ми змушені призупинити всі зобов'язання, в тому числі і турне".

"Ми поділимося з вами більш детальною інформацією, як тільки вона з'явиться, включаючи нову дату початку туру і перенесені концерти".

Згідно з анонсом, світовий тур, що охопить 35 міст, мав стати амбітною ретроспективою для 64-річної співачки, присвяченою "її неперевершеному каталогу музики за останні 40 з гаком років".

 

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

По тематике

Звезды шоу-бизнеса с высоким уровнем IQ
20.08.2017 19:05

Звезды шоу-бизнеса с высоким уровнем IQ

В 1946г. в Великобритании была создана организация «Менса», целью которой является объединение людей с высокими показателями IQ....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.