Відверта та емоційна прем'єра пісні “Паливо” від співака DOUBLE V

Співак DOUBLE V створює та відкриває нові горизонти для розвитку української музики завдяки релізу нової пісні “Паливо”. DOUBLE V є новатором у популяризації sexy-hip hop музики в Україні.

Новою композицією "Паливо" артист закликає не соромитися своїх почуттів та бажань, коментуючи це так :

“Не варто стримувати себе через чиїсь переконання. У нас одне життя, тому слід частіше показувати себе справжнім - таким, яким ти себе дійсно відчуваєш”

Головною метою пісні “Паливо” є - розкриття себе як особистості, прийняття своїх прихованих демонів, справжніх почуттів та емоцій!

DOUBLE V відверто ділиться з нами головним меседжем та одночасно спонукає відчути особливий сенс своєї нової пісні :

“Також головною темою треку є - кохання, романтичні стосунки, відвертість, захоплення один одним. Все це є частиною того, що створює певний вайб у моєму житті, який і надихав на створення цієї пісні”.

Ще змалку, зі шкільних років співак DOUBLE V почав цікавитися музичним світом! Артист почав свій шлях зі шкільних конкурсів та КВК у 2015 році. У 2016 році DOUBLE V вже створював авторські композиції, багато експериментував та розвивався у музичній сфері!

У своєму арсеналі DOUBLE V вже має 5 випущених авторських пісень, кожна з яких по-своєму особлива для співака, бо асоціюється з різними важливими періодами в його житті.

DOUBLE V  щиро ділиться з нами відчуттям своєї нової пісні “Паливо”:

“Я відчуваю, що ця пісня - це віддзеркалення мене та мого нинішнього періоду в житті. Це дуже чесна та щира робота. Думаю, що присутня в ній вульгарність та відвертість дуже гарно передають закладену мною емоцію. А якщо не заглиблюватися в текст, то виникає бажання добряче потанцювати під запальний приспів!”

У найближчому майбутньому DOUBLE V планує створювати та ділитися з нами  новими  яскравими синглами, таким чином знаходячи своїх слухачів, які розділять його бачення та вподобання у музичному світі. Згодом артист хоче створити найсексуальніший альбом в українській  хіп-хоп індустрії.  Тому у найближчому майбутньому чекаємо нові круті та яскраві прем'єри від артиста DOUBLE V!

 

view counter

По тематике

Dasha Shocks та Murt Burner влаштовують вечірку "Crazy Party"
19.12.2023 09:10

Dasha Shocks та Murt Burner влаштовують вечірку "Crazy Party"

Нова зірка на музичному небі, Dasha Shocks, та скандальний артист Murt Burner презентували їхній першим спільним трек "Crazy Party"....

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля»
28.11.2023 09:29

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля»

Гурт Bredberi презентує нову пісню «Крижана пустеля», яка увійде у новий альбом 2024 року....

Реп-виконавець BURLA презентував романтичний кліп на пісню «Розтопи»
11.11.2023 09:27

Реп-виконавець BURLA презентував романтичний кліп на пісню «Розтопи»

Популярний реп-виконавець BURLA несподівано відійшов від свого звичного стилю і презентував романтичну пісню про кохання....

“Не відпускай” - романтичний трек про кохання від NICOLETTA
07.11.2023 16:01

“Не відпускай” - романтичний трек про кохання від NICOLETTA

Україна вітає захоплюючий новий талант на своїй музичній сцені - "NIKOLETTA". З її дебютним синглом у жанрі поп вона...

NANAVA випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви», її підтримали артисти Global Records
27.10.2023 09:44

NANAVA випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви», її підтримали артисти Global Records

Українська співачка NANAVA, яка підкорила шоу «The Voice Romania» випустила свій дебютний сингл «Ми на Ви» про кохання на відстані....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.