«20 днів у Маріуполі» встановив рекорди на стримінгових платформах

«20 днів у Маріуполі» встановив рекорди на стримінгах Megogo, Takflix, «Київстар ТБ» і Volya TV.

«20 днів у Маріуполі» став абсолютним рекордсменом на стримінгу Takflix за кількістю переглядів у премʼєрний вікенд, повідомили у пресслужбі сервісу. На «Київстар ТБ» стрічка показала рекордні продажі за весь час існування платформи. На Megogo до фільму відкрили понад 21 000 доступів, а на Volia TV стрічку подивились близько 18% від загальної кількості користувачів, пише Forbes.

Фільм «20 днів у Маріуполі» Мстислава Чернова встановив рекорди за переглядами на стримінгах Megogo, «Київстар ТБ», Takflix і Volia TV. За перший вікенд стрічка отримала рекордні для документальних фільмів перегляди на всіх платформах, повідомляють у їхніх пресслужбах.

На Megogo відкрили понад 21 000 доступів до фільму з урахуванням передзамовлення, розповіли Forbes у пресслужбі медіасервісу. Стрічка встановила рекорд на стримінгу серед документального кіно і стала одним із лідерів загального рейтингу. «Такий результат говорить про глибоку шану українців до команди фільму, бажання відзначити та підтримати вітчизняний кінематограф», – каже Global Chief Marketing Officer Megogo Валерія Толочина.

Фільм також встановив абсолютний рекорд за кількістю переглядів на Takflix за перший вікенд. Це найвищий показник за всю історію існування платформи – від грудня 2019 року, повідомили Forbes у пресслужбі Takflix. Картина обійшла стрічки «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча і «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» Надії Парфан.

На «Київстар ТБ» стрічка показала рекордні продажі за весь час існування платформи, обігнавши світові та українські кінохіти, повідомили Forbes у пресслужбі «Київстар ТБ». У період із 21 по 24 березня фільм увійшов у топ-10 за кількістю переглядів серед усього VOD-контенту.

На Volia TV з 21 по 23 березня стрічку переглянули близько 18% від загальної кількості користувачів, повідомляє пресслужба сервісу. За три дні фільм зібрав уп’ятеро більше переглядів у порівнянні з усіма іншими стрічками онлайн-кінотеатру.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

По тематике

«20 днів у Маріуполі» став кращим документальним фільмом британської премії BAFTA
20.02.2024 09:15

«20 днів у Маріуполі» став кращим документальним фільмом британської премії BAFTA

Українська стрічка «20 днів у Маріуполі» режисера Мстислава Чернова стала найкращим документальним фільмом 2023 року за версією британської премії BAFTA,...

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.