Європейська авіакомпанія скасовує польоти через страйк

Авіакомпанія Austrian Airlines скасовує понад 400 рейсів через страйк льотного екіпажу, який триватиме 28-29 березня упродовж 36 годин. Це вплине на 50 тисяч пасажирів.

Перевізник обіцяє перенести бронювання або повернути гроші за скасовані рейси, повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку авіакомпанії.

За кілька днів до великодніх вихідних льотний екіпаж Austrian Airlines оголосив страйк, який триватиме 28 березня та наступний день до 12:00. Суперечка стосується оплати праці для пілотів та бортпровідників.

У компанії повідомили, що інформують 50 тисяч постраждалих пасажирів і просять їх перевіряти статус рейсу на сайті компанії.

"Усіх пасажирів буде переброньовано на наступний можливий рейс. Ви можете перебронювати рейс, скасувати рейс та отримати повернення грошей. З вихідних можна також безкоштовно перезабронювати або скасувати рейс на нашому сайті на рейсах Lufthansa Group Airlines", – повідомляють у компанії.

Авіакомпанія Austrian Airlines входить до групи Lufthansa. Німецька авіакомпанія також була змушена скасувати тисячі рейсів за останні місяці через страйки співробітників.

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал. Там ще більше оперативної інформації!

Не забудьте підписатись на наш телеграм-канал

По тематике

Тепер і словацькі перевізники погрожують заблокувати кордон з Україною
16.11.2023 14:49

Тепер і словацькі перевізники погрожують заблокувати кордон з Україною

Союз автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) пригрозив заблокувати кордон для українських перевізників. Вони вимагають, щоб Європейська комісія відновила перевезення в межах...

Україна досі не отримала вимог від польських перевізників, які блокують кордон для вантажівок
08.11.2023 09:54

Україна досі не отримала вимог від польських перевізників, які блокують кордон для вантажівок

На українсько-польському кордоні триває страйк польських перевізників. Україна готова до діалогу, проте в односторонньому порядку його провести неможливо....

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.