У Сумах відкрили виставку Дмитра Браги

Яскравість, тепло, позитив і відчуття затишку та комфорту дарують картини Дмитра Браги, чию персональну виставку презентували учора, 17 вересня, у Сумській міській галереї.

Любов до живопису у Дмитра зародилася ще змалку, коли він ріс в оточенні картин, що малювала його бабуся. Далі було навчання в дитячій ізостудії М. Ф. Юденкова та Народній студіїї образотворчого мистецтва Б.Б. Данченка. Саме ці митці навчили Дмитра бачити прекрасне та особливе у звичайних речах навколо нас.

Художник активно працює у різних художніх техніках: олійний і акриловий живопис, чорна та кольорова туш, пастель, вугілля, олівець, ряд експериментальних технік з аерозольними фарбами, трафаретами й колажами. Найбільше натхнення для творчості отримує в роботі на пленерах.

Картини автора знаходяться в приватних колекціях Англії, Шотландії, США, Канади, Угорщини, ОАЕ, Австралії, Гонконгу, Індії, Нідерландів, Греції, Італії, Бельгії, Німеччини, Франції, Росії та України.

Виставка живопису та графіки Дмитра Браги триватиме до 6 жовтня.

Вхід вільний.

view counter
view counter

Статистика

Всего тем на форумах 170346
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64992
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.