Нашого земляка, начальника Київського військового ліцею імені Богуна генерала Романенка затримано за хабар.

Сумчанина, Романенко Данило Володимировича, начальника Київського військового ліцею імені Богуна затримано за хабар. Цікаво, а як з хабарами в Сумському військовому ліцею. Кадети поділіться.

Начальника ліцею імені Богуна затримано "на гарячому" за хабар В СБУ кажуть, що генерал-майор вимагав гроші за вступ абітурієнта Посадовцем Київського військового ліцею імені Богуна, затриманим під час одержання хабара у $5 тисяч, виявився начальник ліцею, генерал-майор Данило Романенко. Про це УНІАН повідомили в прес-секторі ГУ СБУ у Києві та Київській області. “Співробітники Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області спільно з працівниками прокуратури викрили протиправну діяльність начальника Київського військового ліцею ім. І.Богуна”, - йдеться в повідомлені. В СБУ наголошують, що генерал-майор, зловживаючи службовим становищем, вимагав $5 тисяч за вступ до навчального закладу абітурієнта. “11 липня ц.р. співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час одержання ним коштів”, - зазначили в СБУ. За матеріалами ГУ СБУ у Києві та Київській області прокуратурою Києва відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.368 Кримінального кодексу України. Слідство триває. Як повідомлялося, 11 липня у прокуратурі Києва поінформували, що слідчі прокуратури затримали посадовця Київського військового ліцею імені Богуна під час одержання $5 тисяч хабара. http://tvi.ua/new/2013/07/12/nachalnyka_liceyu_imeni_bohuna_zatrymano_na_haryachomu_za_khabar

tgg

Анатолій Гриценко
Хабарники Офіцерів не виховають

Генерала Романенка, начальника Київського військового ліцею імені Богуна, затримано за хабар. Прокуратура повідомила, що за сприяння вступу до ліцею когось із хлопчаків генерал отримав $5000.

Отак тепер стають кадетами колишнього Суворовського, у якому я сам навчався у 1972-1974 роках...

Тоді такого не було. Пацаном із невеличкого містечка, із робочої сім'ї, без жодної протекціі чи репетиторства я поступив сам. При конкурсі 1:9, набрали 300 хлопчаків із 2700 бажаючих, причому не лише з України, а з різних куточків колишнього Союзу.

Як виявилося, при вступі я набрав найвищий бал за підсумками чотирьох екзаменів:)

І хабарів тоді за вступ не брав (і не давав) ніхто. Ніхто! Зараз у це важко повірити, правда?

Знаю одне: хабарники у погонах Офіцерів не виховають. Тож мораль, честь і гідність армії, нинішньої і майбутньої, під великим питанням...

Ще кілька років занепаду й деморалізаціі і напевно єдиним шляхом реформування армії буде - починати з нуля.

Гость555

Зачем сейчас Украине Армия?

Славик

"""Зачем сейчас Украине Армия?"""

То бишь как это "зачем"? Сейчас потенциальная угроза висит над нашим народом как никогда ранее. И Румыния хочет откусить от нас часть территории, и Турция, и Россия, и Польша! И даже Молдова!

Посему иметь сильную Армию, наследницу славной УПА, и боевой генералитет нам просто необходимо, как никогда! Так мы считаем.

Кроме того, в Евросоюз слабых не берут. Надо доказать им, что мы сильны и можем в случае чего поддержать их и в Азии, и в Африке.

 Гость25

Яка наївна людина пан Гриценко! Хабарники як раз і виховують, звідки ж тоді офіцери-хабарники і злочинці. І не лише офіцери...

Наблюдатель
Народная мощь

 
Зачем сейчас Украине Армия?

Ее уже нет давно Wink

Славик

"""Ее уже нет давно"""

Не вводи в заблуждение форумчан. Армия у нас есть, и довольно сильная! А также Флот имеется, хоть и небольшой.

Особенно сильны у нас пехота и кавалерия (казачество). Но это отдельная тема.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

telepin
Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 2
Гостей 1295
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170260
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64987
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.