Ющенко та Янукович! Ваші нари будуть поруч!

Ющенко та Янукович! Ваші нари будуть поруч! Саме таке гасло найчастіше лунало від пікетувальників Фонду Держмайна з ВМО «Молодь – надія України» та відвідувачів сайту http://sprotiv.info, що вимагали зупинити незаконний продаж ВАТ «Криворіжсталь». Представники Всеукраїнського молодіжного об’єднання «Молодь – надія України» та ГК «Громадський спротив України» стояли під залізними міліцейськими щитами, якими було огороджено місце безпрецедентного дерибану державного майна.

Ющенко та Янукович! Ваші нари будуть поруч!

Саме таке гасло найчастіше лунало від пікетувальників Фонду Держмайна з ВМО «Молодь – надія України» та відвідувачів сайту http://sprotiv.info, що вимагали зупинити незаконний продаж ВАТ «Криворіжсталь».

Представники Всеукраїнського молодіжного об’єднання «Молодь – надія України» та ГК «Громадський спротив України» стояли під залізними міліцейськими щитами, якими було огороджено місце безпрецедентного дерибану державного майна. Навпроти з потужною звукопідсилюючою апаратурою розташувалися представники комуняцького руху «Че Гевара» та власне сама КПУ.

У гучномовець у перервах між голосними лівацькими скандуваннями голова ВМО «Молодь – надія України» Вадим Гладчук нагадав присутнім громадянам, що Віктор Ющенко під час Помаранчевої Революції на Майдані Незалежності обіцяв повернути у державну власність «Криворіжсталь», але Президент України не повідомляв виборців про подальшу приватизацію цього підприємства.

В. Гладчук під вікнами Фонду Держмайна даремно закликав тамтешніх чиновників отямитися та виконати Постанову Верховної Ради України про заборону приватизації ВАТ «Криворіжсталь», яку підтримали більшість народних депутатів у парламенті. Цей нормативно – правовий акт відповідно до Конституції України є більш правочинним чим всі постанови Уряду щодо приватизації «Криворіжсталі», накази Фонду Держмайна України чи навіть Укази Президента.

«Навмисне невиконання державними службовцями постанови Верховної Ради України щодо «Криворіжсталі»– це кримінальний злочин, який можна кваліфікувати за ст. 364 Кримінального кодексу України «Зловживання владою або службовим становищем», зазначив Вадим Гладчук.

Учасники акції протесту назвали «смішною» номінальну ціну одної акції у 1 гривню (на незаконний продаж було виставлено пакет акцій загалом 3,59 мільярдів штук які утворюють 93,02 % статутного капіталу ЗАТ «Криворіжсталь»).

Кілька дівчат даремно закликали народних депутатів, що намагалися потрапити на «публічний конкурс», передати Віктору Ющенку символічну помаранчеву клізму, щоб у такий спосіб привернути увагу Президента до чергової афери навколо «Криворіжсталі».

Не дочекавшись за 2 години мітингу жодних пояснень від високопосадовців, які ховалися за міліцейськими щитами та чисельними кордонами правоохоронців, учасники Помаранчевою Революції на знак протесту та через розчарування спалили дві помаранчеві майки за написами «Так, Ющенко», попередньо дописавши туди слово «Лжедемократи».

Нагадаємо, що лише за 6 місяців поточного 2005 року підприємство принесло до державного бюджету 790 мільйонів 258 тисяч гривень (це сума чистого прибутку за даними Фонду Держмайна).

Тому на переконання ініціаторів пікетування чергового дерибану ВАТ «Криворіжсталь» під патронатом Віктора Ющенка, підприємство має залишатися у власності України, хоча б через регулярні щорічні надходження у сотні мільйонів доларів до державного бюджету, з яких держава розраховується по соціальним зобов’язанням перед студентами, пенсіонерами, лікарями, вчителями, правоохоронцями та іншими «бюджетниками».

Гость

ВМО «Молодь – надія України» - что это за гусь лапчатый и откуда вылез?Где ты придурок был раньше, когда преподносили Криворожсталь Пинчуку на блюдичком с золотой каемочкой?

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Лариса Брежнєва

Зарегистрированных 1
Гостей 1179
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 170250
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 64987
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.