В Сумах скоєно напад на активістів Чорного Комітету! (відео)

Ввечері 7 вересня, в Сумах активісти Чорного Комітету, які розклеювали наліпки "пісяючого регіонала" Єпіфанова, зазнали нападу невідомих.

Ввечері 7 вересня, в Сумах активісти Чорного Комітету, які розклеювали наліпки "пісяючого регіонала" Єпіфанова, зазнали нападу невідомих.

Під час розклейки до активістів підійшли особи кримінальної зовнішності і напали на них з криками: “Я тебе, с...ка, знаю! Що ти тут клеїш? Вас попереджали!”. Одним з аргументів нападників було те, що не можна вести агітацію проти провладного кандидата. В результаті виникла бійка між нападниками та активістами.

Подія була зазнята на мобільний телефон одним з активістів.

Нагадаємо, в Сумах триває інформаційна акція, метою якої є повідомлення громадян про аморальну поведінку самовисуванця, члена фракції Партії регіонів в Сумській обласній раді Анатолія Єпіфанова . Він нещодавно в стані сильного алкогольного сп'яніння справляв малу нужду прямо на вулиці на очах перехожих.

Додаткова інформація - 093-21-56-855 (Богдан)


Славик

Мы на комитете просмотрели видео.

Это просто безобразие, что вытворяют некоторые наши сограждане. Ганьба!

гость

Эти чмыреныши скоро будут абоссаны Епифановым. Wink

гость

Старый похабник и энурезник Епифанов региональный чмырь. Crazy  

Гость

Жаль что этих гандонов чернокомететчиков инвалидами не сделали. Либо вообще бы бошки им поотрывали.

гость

Региональным чмырям нужно бошки отрывать и этот час уже не за горами. Crazy  

гость

За все, що кляті чмирі зробили з Україною, вони будуть відповідати. А з регіональної політичної  повії  і сцикуна Єпіфанова, треба зняти звання почесного громадянина Сум.  

Гость

гівно це а не відео. нічого й нікого не видно, - тіки листівочку нарошне так гарно показали напочатку, щоб ніхто не сумнівався, що наступна озвучка стосується попереднього відео ряду )))) Постановка, і слабенька.

ну і порадували москальські матюки тіпо з обох сторін "канфлікту" )) без відео спробуй ще розберися на слух, хто кого там бив ))))

сцикливі якісь опоненти у Піфа...

Гость

молодец рассуждать сидя дома на диване, тебя там не было и не тебе судить, что и как...

Wink

Гость

моргайко, ти мать Чорнотицький або якийсь Чепік? явно мінайці проти "суворого наставника" свого шефа тут гадять. на більше ви не здатні.

Гость

Не знаю, правдиво ли именно это видео, но уверен, что подобное возможно.

добродій

Краще б вони робили як у 2010 році: "молоді соціальні активісти висловили свій протест проти скасування проїзних документів в київському метро та чергового запланованого підняття цін на проїзд в міському транспорті. Активісти забили цвях в двері КМДА, після чого закидали будівлю димовими шашками."

гость

 
Региональным чмырям нужно бошки отрывать и этот час уже не за горами. Crazy

Мы все мониторим

Гость

А кто увидел тут политику? Ну наехали местные гопники на ребят, для Сум это не такая уж и новость.

Гость

хто на кого наїхав? не смішіть. чисто аудіопостановка з відеовисером. ні ума, ні фантазії

гость

Чмирі, ви зраджуєте національні інтереси України, залишили на 25 років російський флот на території України, не спитавши у українців, провели мовний закон, який суперечіть Конституції України і породжує сепаратизм. Збільшили пенсійний вік для громадян України, зменшили виплати чорнобильцям, росте офіційне і приховане безробіття. Ваш макєєвський чмирьониш  хоче привести прапор, який зберігається у вояків РОА А.А. Власова, російських фашистів, і який вручав сумським  гей- кадетам, найвідоміший гомосексуаліст Росії князь Костянтин Романов. І ви хочете, щоб ми це вам вибачили, за це ви будете відповідати перед народом, чмирі ви регіональні. Crazy

гость

Экс-министр говорит, что с 89 млрд. долга стало 500. Виктор Пинзеник опасается за будущее Украина живет в долг, который вырос с 89 до 500 млрд. долл. Об этом в прямом эфире 5 канала сказал экс-министр финансов Виктор Пинзеник. «Из 89 млрд. долга стало 500. А в этом году я даже боюсь, что до конца года будет еще больше. Мы живем в долг. У нас разбалансированы два ключевых фундаментальных баланса: платежный и бюджетный. То есть мы на «распорке» уже по двум фундаментальным балансам. Одна из причин этого - популизм - то, чт
Больше читайте тут: http://www.unian.net/news/524149-pinzenik-ukraina-jivet-v-dolg-kotoryiy-vyiros-s-89-do-500-mlrd-dollarov.html

Гость

Гость

А класно "комітетчики" "розводять" сумчан.)))) Спочатку придумали, що ПІФ "сикун", потім видали це за факт, РОЗКЛЕЮЮЧИ ПОХАБНІ ЛИСТІВКИ, а тепер "закріплюють" свої факти буцім-то конфліктом із "БРАТКАМИ".

Гость

для сцикунів з банди Медунятка: http://www.pravda.com.ua/news/2012/09/10/6972369/

ось як відбуваються справжні напади на активістів! все видно, все справжнє... Чорни камітет, покажи лічіко )))

гость

Чмырь в рейтинге губернаторов: 19 и 25

По итогам полугодия губернатор Сумской области Юрий ЧМЫРЬ оказался на 19-й позиции (результат - «-20») в рейтинге губернаторов Украины по версии издания «Комментарии». 
Лидерами в этот период стали Волынская, Полтавская и Черновицкая области, а в тройке аутсайдеров оказались Луганская (27), Черкасская (26) и Черниговская (25) области.
По сравнению с предыдущим рейтингом позиции губернатора Сумщины ухудшились на одну позицию. Область вторая в Украине по зарплатному долгу в перерасчете на одного работника – 221,3 грн. (при показателе в среднем по Украине 96,4 грн.) и четвертая – по задолженности местных бюджетов по субсидиям перед организациями, предоставляющими ЖКУ. Она третья среди регионов с самой высокой смертностью и пятая – среди регионов с самой низкой рождаемостью. К локальным успехам Сумщины «Комментарии» отнесли второе место по динамике сферы услуг, четвертое — по динамике розничной торговли и шестое — по темпам прироста численности штатных работников. Они и не позволили Чмырю опуститься ниже 19 го места. 
В целом же по общей сумме баллов в рейтингах за 2010, 2011 и первое полугодие 2012 года губернатор занимает 25 место из 27. Его результат «-138,5». Иными словами, входит в тройку аутсайдеров.
Напомним, по итогам 2011 года губернатор Сумской области Юрий ЧМЫРЬ оказался на 18-й позиции (результат - «-7»), 2010 - 27 место «-111,5».

Славик

"""В целом же по общей сумме баллов в рейтингах за 2010, 2011 и первое полугодие 2012 года губернатор занимает 25 место из 27."""

А это и неплохо. Главное - есть куда расти, к чему стремиться. А занимал бы первое место - почивал бы на лаврах. Сначала приятно, а потом скукотища и зависть коллег.

Гость

Жаль, что не прибили этих чертей. ВМесто того, что бы рассказывать о своих достижениях, эти медуновские падлы льют грязь на своих оппонентов. Уж не потому ли, что ничего путнего они делать так и не научились

Славик

Не поминай плохо молодёжное войско госп.Медуницы. Он на 90% уже депутат Верховной Рады. Голосование для него - это уже просто формальность. В его победе почти никто не сомневается, так как народ его уважает за острый ум, неподкупность и проч.и проч.. Как бы он потом не отыгрался на хулителях! Так что не сильно выступай.

Гость

і народних депутатів Смерть косою дістає... навіть у дуже незручний для них час ))))

Славик

"""і народних депутатів Смерть косою дістає... навіть у дуже незручний для них час ))))"""

Ради бога, не пугай народ. Итак всем тошно.

Гость

У Львові затримали сімох студентів, які розклеювали листівки проти кандидата від партії "Батьківщина" Романа Ілика по округу №121 у Львівській області.

Про це повідомляють Ukranews з посиланням на прес-центр партії у Львівській області.

Зокрема, на листівках не було вихідних даних, а саме: прізвища замовника і відповідального за друк. Крім того, листівки розклеювали у недозволених для цього місцях.

Студентів за розклеюванням застав Богдан Пукало - довірена особа Ілика. Він викликав співробітників міліції, які затримали студентів для встановлення обставин.

Сам Пукало також пішов до райвідділу міліції і став писати заяву. В цей час до райвідділу прийшов кандидат по цьому ж округу Ігор Курус. З ним було кілька людей, яких він представив юристами.

За даними "Батьківщини", Курус вів себе неадекватно, вдарив Пукала, а також забрав у нього заяву і порвав її.

Після цього Пукало повторно написав заяву про порушення агітації студентами, а також на дії Куруса.

Расклейка материалов против банды педофилов во Львове признано, как преступление ?:) 

А чем львовские студенты отличались от сумских?

Гость

Василий Иванович с Петькой сидят, скучают:
- Петька, сгоняй на хутор к старику-самогонщику, сообрази чего-нибудь!
- Это можно. Через час Петька возвращается.
- Ну как?
- Да нет у него ни фига.
- Эх, молодежь, всему вас учить надо. Пойдем вместе. Приходят к деду. Василий Иванович:
- Здорово, отец!
- Здорово, сынки! - Мы вот к тебе от имени Советской власти. Вот я гляжу, хата у тебя старая.
- Ох, какая старая! - Петька, запиши: новую хату ему от
Советской власти! И жена у тебя вроде старая...
- Ой, какая старая! - Петька, запиши: новую жену ему от
Советской власти!
- Сынки! Родненькие! Да сколько ж я вас ждал! Сели за стол, выпили, с собой взяли. Уже в дверях Василий Иванович как бы невзначай:
- Слышь, дед! А может у тебя и х*й старый? - Уж какой старый!
- Петька, запиши: х*й ему от Советской власти!

Гость

Враження про відео: виглядає реалістично, але не можу зрозуміти, навіщо було знімати відео? Фото зрозуміло - для фотозвіту, а відео? Не для сімейного архіву ж:) Хоча, може бути, що пізніше планували змонтувати якийсь відеоролик про розклейку.

Так чи інакше, про те чи мав місце інцидент знають лише самі чоркомовці і їх нападники. І тут "спалився" регіональний писака Гвоздік: http://xpress.sumy.ua/article/politics/4826. Який точно знав, що "лише у пику дали і відпустили".

Ні я, ні мої знайомі таких наліпок по місту не бачили. Виникає запитання, а чи були вони взагалі.

Тому варіанти два:

1. чоркомівська версія правдива.

2. Єпіфанов сам роздуває тему. Хоче показати, що проти нього, чесного політика, який закликав до чесних виборів застосовують брудні технології.

Гость

реалістичне? ржунімагу ))) спочатку "в архів" якісно знімають серед ночі. як ліплять наліпку, а потмі - все, тіки звуки! тіпа, була драка-с ))))

Гвоздик відпрацьовує бабло, але його фраза "Схоже, лише у пику дали і відпустили, бо інакше,  би не з’явився цей запис в Інтернеті із дитячим поясненням: «Та ми ж нічого такого не робили, а нас напали»."

абсолютно не містить чогось, крім висновку з наявної інформації: трупів нема, затриманих нема, мобілки не відібрав ніхто, ніхто - в тч "нападники",  - про прізвища наліпщиків не повідомили, менти нікого потім не тягали. Отже, якщо навіть повірити, що дійсно було якесь зіткнення, а не аудіоспектакль для лохів, - максимум, що комусь по пиці ляснули.

Для порівнянння, як подібні зіткнення можуть відбуватися РЕАЛЬНО - тут вже було посилання на відео з Києва, коли агітаторів проти ПР серед білого дня переслідували, затискали, потім ще й фотик відібрали, але люди втрутилися й повернули. Відомо, хто конкретно був з того й іншого боку конфлікту.

Піфу така "реклама" наф треба, це вже видно "чоркомівці" побачили що толку мало, і викручуються, щоб хоч якось по Піфу попасти. А самі ці автори "сенсації" здатні лише дрібно гадити по кутках. сцикливі дуже.

[IMG]

ось такий у нас "чорком" ))))

AttiLa

Суперечки між українськими громадянами дуже схожі на суперечки грузинські. Не за тембром голосу, а за понтами. Що цікаво – сам ловлю себе на тому, що при конфлікті вірю понтам опонента. Грузини додають ще й «а ти знаєш сколко я лудей порезал? Да? Не злі мєня!» А українці більш чесні, і тому обмежуються лише висловленням гіпотетичної можливості в даний момент травмувати опонента. І так з обох боків. Тобто, двоє доводять (при цьому вірять і собі, і опоненту), що можуть щось утнути. Але міліція переконує в протилежному. Мусора-то знають статистику, яка свідчить, що кожний другий громадянин, який чує в свою адресу щось на кшталт: «Х*ло, уйди на х*й с дороги!..» мовчки йдуть далі. А кожен перший заперечить це порівняння будучи вже на сусідній вулиці.

Міліцейська статистика свідчить, що група ризику, тобто ті, які за образу гонору можуть щось утнути, вже давно сидять в тюрмі. Це не означає, що в тюрмі сидять гонорові люди. Сучасні виправні заклади таки виправляють людей, на відміну від тих же установ, але часів Радянського Союзу.

Бути чмом – вигідно і перспективно. А вищезгадане доводить і те, що це менш ризиковано. Про те, що ви лох, ніхто вам не згадає. Та й кому згадувати? Тим же лохам? А ті, хто можуть насміятись з вас, вже давно (чи щойно) сидять (чи лежать).

Та, незважаючи ні на що, при зустрічі Лоха з Чмом (хто ти, кожен має вирішити для себе), чути такі страшні погрози, благородні заяви та безапеляційні ультиматуми, що мимоволі здригаєшся... А особливо, (особисто мені) стає моторошно в Інтернеті, коли чуєш погрози і переконання у неминучій помсті (ще й слівце таке знають). На сто відсотків правда, що благородний лицар вірить у кожне слово, написане (вирубане, як на камені) ним на форумі чи у лайв-джорналі. О гонор! О честь!

В лохівському суспільстві неможливо не бути чмом... Бо кожний удар по пиці (така скромна відповідь на образу) – це (за бажання слідчого) 296 ст. ч.1 кримінального кодексу України (до 5 років). Всім добре відома практика мусорів: при бійці засуджувати того, хто виграв (а як довести, хто почав?) Дали відсіч і травмували нападника, який хотів відібрати у вас гаманця і назвав нехорошим словом? Міліція, зазвичай, називає це перевищенням самооборони. «Що ж ти, падло, чєловєка травміровал? Самосуд? Безпрєдєл? Для цього ми, стражі порядка!» - скаже Вам слідчий, і відправить у СІЗО№13.

Логіка репресивного апарату проста і полягає в тому, аби боротися з гоноровими і виховувати мурзиків.

view counter
view counter

Сейчас на форуме

Сергій Скакун

Зарегистрированных 1
Гостей 695
Администраторов 0

Статистика

Всего тем на форумах 171171
Все сообщения 272373
Всего зарегистрированных пользователей 65004
Последний зарегистрированный пользователь helpcenter.sumy

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.