Зручна альтернатива для курців у подорожах ®

На правах реклами. Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Куріння сигарет є відомим і поширеним серед людей способом отримання нікотину. В процесі горіння тютюну виділяється дим. Вдихаючи його, людина отримує порцію нікотину, а також усі речовини, що містяться в продуктах горіння тютюну. 

Однак цей процес впливає і на інших людей, які практично ніколи не хочуть приймати на себе роль пасивного курця. Через це у курців виникає багато обмежень, оскільки куріння в громадських місцях заборонено.

Зокрема не можна забувати про інші негативні фактори:

  • • тютюновий дим залишає на зубах сліди, які забарвлюють емаль у жовтий колір;

  • • через куріння з'являється неприємний запах з рота, також запах горілого тютюну осідає на одязі й волоссі курця;

  • • сигарети не є безвідходним продуктом, тому людям, що курять, постійно потрібно шукати смітник, куди можна викинути недопалок.

Усього цього можна уникнути, якщо використовувати нікотинові паучі без тютюну VELO.

Переваги нікотинових паучів без тютюну

Якщо ви хочете вживати нікотин у будь-який час і незалежно від місця — нікотинові паучі можуть стати для вас оптимальним варіантом. Вони не мають у складі тютюну, замість цього у паучах міститься нікотин, вода і мікрокристалічна целюлоза. Додатково використовуються різні ароматизатори та підсолоджувачі, наприклад, якщо ви захочете купити нікотинові паучі із ягідним смаком. 

Оскільки продукція VELO не виділяє диму, паучі можна використовувати в будь-яких громадських місцях без обмежень. А завдяки відсутності неприємного запаху ви можете перебувати в безпосередній близькості від людей, які не курять. У складі відсутній тютюн, а тож ваші зуби збережуть природний відтінок, без слідів жовтого кольору.

Чому нікотинові паучі комфортно використовувати

Під час тривалих перельотів, при переїздах та інших способах переміщення у курців виникають труднощі з отриманням нікотину через сигарети. Не маючи можливості закурити, людина починає відчувати стрес і сильно дратуватися. 

Нікотинові паучі без тютюну позбавляють від цього, тому що завдяки їм ви зможете отримати необхідну порцію нікотину будь-де та будь-коли. При цьому ваші руки будуть залишатися вільними протягом усього часу використання продукту.

Зрозуміти, що нікотин почав діяти, можна через поколювання в області розміщення паучу. Згодом це відчуття стане менш вираженим, однак нікотин продовжить рівномірно виділятися і надходити до організму https://go-velo.com.ua/collections.

view counter
view counter
Новости партнеров
Погода, Новости, загрузка...

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.