Таємниці райських схилів (12+)Еліс Веддінгтон (Іспанія, 2019)

Фентезійний фільм «Таємниці райських схилів» зняла 29-річна дебютантка Еліс Веддінгтон. Вона долучилась до написання сценарію та зайняла режисерське крісло. Критики одностайно хвалять унікальність візуального наповнення, неповторний вишуканий стиль костюмів та декорацій, а також нетривіальність сюжету. Створити на екрані вигаданий світ коштувало менше 10 мільйонів доларів. 978

Одного ранку Ума (Емма Робертс) прокидається у незнайомому їй місці. Умі невдовзі треба виходити заміж за одного юнака. Цей шлюб економічно вигідний її родині, та мало чим цікавить дівчину. Виявляється, батьки на два місяці відправили її до спеціального пансіонату. Тут, під суворим наглядом герцогині (Міла Йовович), Ума разом з такими ж як і вона дівчатами із заможних сімей мають стати жіночнішими та витонченішими. Дівчата не вписуються в уявлення оточуючих, передусім батьків, про те якими вони мають бути та як мають поводитись.

 У головних роляхЕмма Робертс, Аквафіна, Міла Йовович, Ейса Гонсалес, Джеремі Ірвін
Где и когда

Планета Кіно

С 07.11.2019 по 13.11.2019.  Время: CINETECH+, 2D 10:10 13:50 22:35

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.