Яго. Історія зради (прем'єра)

Вистава у жанрі "трагіфарс-стимпанк" за мотивами п’єси Вільяма Шекспіра у перекладі Ірини Стешенко "Отелло, венеціанський мавр". 733

Засліплена коханням до Отелло, бідна Дездемона, можливо, так і не зрозуміла, чому той кинувся її душити. Ошуканий Отелло, вражений ревнощами, навіть не дав їй можливості виправдатися. Помста дружині «за зраду» – його порятунок від болю. Хто ж винен у трагедії? Звісно, головний лиходій – Яго. Але що коїлося в його темній душі? Які пристрасті вирували? Як підступні думки спліталися у хитромудрості? І найголовніше – чому і навіщо?

«Яго. Історія зради» – це спроба поглянути на відомий твір Шекспіра під іншим кутом. Це нагода відкрити нове і здивуватися. Це можливість повністю зануритися в події у форматі малої сцени. Це несподіване дійство у стилі стимпанку, яке захоплює і переносить глядача з середньовіччя у позачасовий простір. Бо тема – вічна, тому цікава завжди.

Постановка та сценічна редакція тексту  –  Ігор Азаров

Сценографія – Лариса Аполлонова

Костюми – Ольга Ледньова

Освітлення – Володимир Гайсинський

У ролях: Іван Шестопал, Артем Гапонець, Олександра Зозуля

Где и когда
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.