Арґайл (Метью Вон, 2024) IMDb 6/10

Романи про шпигунів, які пише Еллі Конвей (Брайс Даллас Говард) користуються популярністю у дедалі ширшого кола осіб. Письменниця воліє якомога рідше виходити з дому, тож подорож поїздом для неї справжнє випробування. 16+ 1517

Дорогою стається непередбачуване. Справжній шпигун Ейден (Сем Роквелл) рятує письменницю від нападу та привозить до таємної шпигунської бази. Справа в тім, що сюжети її книг стали небезпечно схожими на справжні події, що розгортаються у секретному світі.

Комедія та бойовик «Арґайл» знята режисером Метью Воном (серія фільмів «Люди Ікс», «Кінгсман: Секретна служба») за сценарієм Джейсона Фукса («Ла-Ла-Ленд», серіал «Сопрано»). Меттью Вон зазначає, що пандемія дала змогу ретельніше попрацювати над проектом. Джерелом натхнення слугували кращі бойовики 90-х, такі як «Міцний горішок» та «Смертельна зброя». Основні зйомки фільму розпочалися в Лондоні, а згодом продовжилися у багатьох країнах Європи. Деякі сцени знімали у США.

В ролях: Генрі Кавілл, Дуа Ліпа, Брайс Даллас Говард, Сем Роквелл, Брайан Кренстон, Джон Сіна, Семюел Л. Джексон, Кетрін О'Хара.


 
Где и когда

Кінопалац "Дружба"

С 14.03.2024 по 19.03.2024.  Время: 13.40

view counter
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.