Дюна: Частина друга (Дені Вільньов, 2024) IMDb 8.7/10

Події розгортаються на пустельній планеті Арракіс, де видобувається найцінніша у світі речовина «прянощі». 16+ 1836

Нащадок Дому Атрідів Пол (Тімоті Шаламе) приєднується до фременів, які діють під проводом Стілгара (Хав'єр Бардем). Разом із ним його матір Джессіка (Ребекка Ферґюсон). Вони вирушають на зустріч страшному та невідворотному майбутньому – війні, що охопить усі відомі куточки імперії.

Фантастичний бойовик «Дюна. Частина друга» є продовженням фільму, що вийшов на екрани у 2021 році. У основу сюжету покладено однойменний роман Френка Герберта. За мотивами книги створено низку відеоігор та настільних ігор. Книга вийшла друком 1965 року і відтоді її неодноразово намагалися екранізувати. Тривалий час це нікому не вдавалося. 1984 року з’явилася версія режисера Девіда Лінча, проте вона не мала успіху. Дені Вільньов став режисером першого фільму та продовжив роботу над другою частиною. Робота над нею розпочалася у серпні 2021 року.

В ролях: Ребекка Ферґюсон, Тімоті Шаламе, Зендея, Дейв Батіста, Джош Бролін, Остін Батлер, Флоренс П‘ю, Крістофер Вокен, Леа Сейду.


Где и когда

Планета Кіно

С 29.02.2024 по 24.04.2024.  Время: 15.30

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.