Залишенці (Александер Пейн, 2023) IMDb 8/10

Події розгортаються на початку 1970-х років у приватній школі у Новій Англії. Ангусу (Домінік Сесса) нікуди поїхати на різдвяні канікули, тож він змушений залишитися на два тижні у школі. 16+ 826

Разом із ним залишають одного з викладачів – Пола Ханема (Пол Джаматті). Серед усіх педагогів школи містер Ханем – найсуворіший. Він ніколи не йде на поступки та не робить жодних кроків на зустріч учням. Залишившись один на один із Ангусом він продовжує поводитися як звик. Вчитель не врахував, що бувають люди значно впертіші за нього. Зрештою, впертість – чудова спільна риса аби потоваришувати.

Комедійна драма «Залишенці» створена таким чином, ніби не події розгортаються у 70-х, а фільм знімали у ті часи. Чимало зусиль доклали аби створити відповідну атмосферу. За режисуру відповідав дворазовий номінант на премію «Оскар» Александр Пейн. Цей фільм також було висунуто на здобуття «Оскару» у п’яти різних номінаціях.

В ролях: Пол Джаматті, Да'Він Джой Рендольф, Домінік Сесса, Керрі Престон, Брейді Гепнер.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 29.02.2024 по 06.03.2024.  Время: 12.15; 19.00

Кино
Театр
Концерты
Выставки
Jazz-fusion band "Aramis"
Jazz-fusion band "Aramis"
Концерты
С 28.04.2024
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.