Проклята Діва (Майкл Мохан, 2024) IMDb 6.3/10

Католицький жіночий монастир посеред райських краєвидів сільської Італії зустрічає нову черницю. Сесилія (Сідні Свіні) вірить щиро та віддано і приїхала сюди з Америки аби присвятити своє життя служінню Богу. З перших же днів перебування в обителі Сесилія помічає купу дивних та тривожних дрібничок. 18+ 1198

З кожним днем її самопочуття погіршується і невдовзі вона дізнається що вагітна. Хтось ставиться до цього ворожо, хтось із захопленням. Вагітність стає випробуванням для жінки. Ось тільки не зрозуміло хто ж її випробовує – Бог, диявол чи існує третя сила, яка забажала розважитись таким чином.

Фільм жахів «Проклята Діва» знято у копродукції Італії та США. Увесь знімальний процес проходив у Італії, неподалік Риму з грудня 2022 по лютий 2023 року. Для виконавиці головної ролі Сідні Свіні цей проект став першим, який вона продюсувала. За режисуру відповідав Майкл Мохан, у доробку якого десять фільмів.

В ролях: Сідні Свіні, Сімона Табаско, Альваро Морте, Бенедетта Поркаролі, Джорджо Коланджелі, Джамп'єро Джудика.


Где и когда

Планета Кіно

С 21.03.2024 по 17.04.2024.  Время: 17.15

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.