Романтик (Тібо Сегуен, 2022) IMDb 5.3/10

Колись Сезар (Алекс Лютц) та Саломе (Гольшифтех Фарахані) були щасливою закоханою парою. Життя радувало своєю безтурботністю. В особливому захваті від відсутності будь-якої відповідальності був Сезара. 12+ 674

Тож коли стосунки почали ставати серйознішими він зник. Минуло три роки. Чоловік так само цінує те, що він не обтяжений жодними атрибутами дорослого життя – ані роботою, ані стосунками. Однак він досі кохає Саломе, тож вирішив поновити стосунки. Поки Сезар шукав яскравіших вражень, Саломе виховувала їхню спільну доньку, про яку Сезар навіть не здогадувався. Дівчинці вже три роки. Тепер для щастя чоловіку належить підкорити серце одразу двох красунь.

Французька комедія «Романтик» є режисерським дебютом Тібо Сегуена. Сценарій до фільму також написав він, у цій справі його досвід більший. Показана історія відбувається у Парижі, на Монмартрі. Попри впізнаваність популярної туристичної локації, для зйомок використовували несподівані куточки цього району.

В ролях: Алекс Лютц, Гольшифтех Фарахані, Олів'є Шанто, Люсі Дебе, Сліман Дазі.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 21.03.2024 по 27.03.2024.  Время: 19.00

view counter
view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.