Кілер іде геть (Майкл Кітон, 2023) IMDb 7/10

Непомітний одинак Джон Нокс (Майкл Кітон) з двома докторськими ступенями майже не з ким не спілкується. Такий стиль життя – чудове прикриття для висококласного кілера. Черговий похід до лікаря закінчився для нього невтішними новинами: в нього рідкісна форма прогресуючої деменції. 16+ 591

Аби закінчити усі свої справи в чоловіка залишились лічені тижні. Через хворобу він майже провалив останнє своє завдання, тож треба поспішити та зробити все як слід. Раптом на порозі його дому з’являється скривавлений Майлз (Джеймс Марсден) – син, з яким він давно не спілкувався. Тепер, окрім своїх проблем, Джон має залагодити ще й проблеми сина.

Трилер «Кілер іде геть» – другий фільм, режисований 72-річним Майклом Кітоном. Окрім того, він став співпродюсером картини та виконав головну роль. Сценарій написав Грегорі Пуар'є («Плітки», «Король лев 2: Гордість Сімби»). Зйомки фільму проходили наприкінці 2022 року у Лос-Анджелесі.

В ролях: Майкл Кітон, Аль Пачіно, Джеймс Марсден, Марша Ґей Гарден.


Где и когда

Планета Кіно

С 28.03.2024 по 03.04.2024.  Время: 19.00

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.