Ідеальна брехня (16+) Білл Кондон (США, 2019)

Драма «Ідеальна брехня» знята володарем премії «Оскар» Білом Кондором («Боги та Монстри», «Чикаго») за сценарієм Джеффрі Хетчера («Коко Шанель», «Краса по-англійськи»). Головні ролі довірили володарці премії «Оскар» за кращу жіночу роль Хелен Міррен та дворазовому номінанту на цю нагороду Іену МакКеллену. Основні зйомки проходили у столицях Великобританії та Німеччини. 963

Усю свою галантність та вроду Рой Кортні (Ієн МакКеллен) звик перетворювати на гроші. Він роками вправно розсипав компліменти та догоджав жінкам з однією єдиною метою – аби заволодіти їхніми грошима. Так мало статися і цього разу. Рой навіть не вірив своєму щастю, коли зустрів літню вдову Бетті МакЛіш (Гелен Міррен). Легка здобич, з якою він познайомився у мережі, вона мала стати черговим джерелом статків. Проте чоловік сам незчувся як закохався в Бетті. І замість холодно вираховувати спосіб переходу грошей із її кишень у свої, він почав опікуватися нею, роблячи її життя більш легким та радісним.

 Гелен Міррен, Ієн МакКеллен, Рассел Тові, Марк Льюїс Джонс, Джим Картер, Селін Бакенс
 
Где и когда

Планета Кіно

С 21.11.2019 по 04.12.2019.  Время: CINETECH+, 2D 14:10

view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.