Фуріоза: Шалений Макс. Сага (Джордж Міллер, 2024) IMDb 8.1/10

Фуріоза (Аня Тейлор-Джой) була зовсім юною, коли звичний світ почав руйнуватись та зникати. Дівчинку викрали з її дому, Зеленого Місця Багатьох Матерів. Орда Байкерів начолі з Дементусом (Кріс Гемстворт) тепер вважає Фуріозу своєю власністю. 18+ 1168

Поки тривають криваві війни між Дементусом та Несмертним Джо, дівчина намагається вижити. Віднині головна мета її життя – повернутися додому.

Фантастичний бойовик «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» є приквелом до фільму «Шалений Макс. Дорога гніву», який вийшов у 2015 році, а також п’ятим внеском у франшизу. Перший фільм про Макса вийшов на екрани у 1979 році та заробив у прокаті суму, що у 286 разів перевищувала бюджет фільму. Кастинг до нового фільму проводили навесні 2020 року, у розпал ковідних обмежень. Головна жіноча роль дісталась Ані Тейлор-Джой, співбесіду з якою проводили по відеодзвінку. Кошторис проекту склав $233 млн. Близько половини з цієї суми творці отримали як грант для виробництва фільму. Зйомки проходили впродовж 2022 року у Австралії.

В ролях: Аня Тейлор-Джой, Кріс Гемстворт, Аліла Браун, Том Берк, Ангус Семпсон.


 
Где и когда

Планета Кіно

С 23.05.2024 по 19.06.2024.  Время: 16.10

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.