Ґарфілд у кіно (Марк Діндал, 2024) IMDb 5/10

Певно немає в світі нікого, хто ненавидів би понеділки так само сильно, як Ґарфілд. А ще він ненавидить дієти і усе, що пов’язане з обмеженнями у їжі. Маленьким кошеням Ґарфілд потрапив до Джона і відтоді тішиться тим, як той дбає про свого кота. 1447

Разом зі своїм кращим другом, наївним та щасливим псом Оді, Ґарфілд вирушає у подорож. Він нарешті зустрів свого батька Віка, якого не бачив довгі роки. Неохайний вуличний кіт Вік по-своєму розуміє розваги, тож для зніжених домашніх Оді та Ґарфілда пригоди видадуться трохи екстремальними. Сімейний пригодницький мультфільм «Ґарфілд у кіно» присвячений персонажу, який вперше з’явився на сторінках коміксів у 1978 році. Історії про ледачого кота вважаються найрозповсюдженішим коміксом у світі. Окрім коміксів створено мультсеріали, фільми, художні книги та мюзикли про нього. Задум зняти про персонажа новий повнометражний мультфільм з’явився у 2016 році, відтоді велася підготовка.


Где и когда

Планета Кіно

С 23.05.2024 по 19.06.2024.  Время: 12.00

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.