Блоги

"Чует мое сердце, что мы накануне грандиозного шухера"

Зустрічаю знайомого. Колись ми разом працювали над одним проектом, а сьогодні він агітатор у наметі Наталії Королевської. Ми приємно привітались і я не стримався - запитав його, як так вийшло, що розумний юнак, який знає, "що до чого", працює агітатором, ще й у кого... Відповідь, яка пролунала, відображає сучасний стан всіх працюючих у "наметах-рупорах": треба виживати, потрібно хоч якось забезпечити себе та сім’ю. Ця безвихідь і штовхає на таку роботу. Стоїть намет, і в ньому молода людина вже професійно "втюхує" тобі газету та завчений агітаційний матеріал, намагаючись переконати тебе в тому, у що не вірить і сама. Насправді ж думки її не про партійні гасла, а про ту нещасну сотню гривень, яку їй пообіцяли передати у конверті, якщо вона буде переконливо намагатися заагітувати перехожого.
Але подальша розмова трохи втішила. Друг-агітатор запитав мене, чи не маю для нього хоч якоїсь роботи, навіть у районі. Я перепитав, чи платять вчасно їм у наметах, чи не "кидають?" Якщо ні, то чому він збирається йти? Сумніваюся, що в Сумах хтось більше буде платити за роботу у наметах, хіба що регіонали. Відповідь була коротка, як дівочий ляпас: "Вони ж працюють з вертикаллю". Така позиція вразила мене. Я запитав, чи багато їх таких у цій псевдоопозиційній партії. "Та не так що дуже, але є. Більшості просто все одно на кого працювати. З серпня, коли почнуть роботу кандидати на округах, багато хто розбіжиться," - відповів він.
Ми попрощались і я пообіцяв, що якщо буде робота - зателефоную. З ввічливості узяв партійну газету. На першій сторінці була фотографія незнайомих людей. Усміхнула думка: скільки ж їх, ось таких Попандопалів, як мій друг, що агітують за "Народний список", а самі стоять "накануне грандиозного шухера" й готові в будь-який момент розбігтися в різні сторони?

view counter

Комментарии

Гость

Очевидна річ. Ясно, що ідейних там немає. Та і де є? В комуністів та "Свободи"? Це вже не ідея, а діагноз.

Гость

скільки ж їх, ось таких Попандопалів, як мій друг, що агітують за "Народний список", а самі стоять "накануне грандиозного шухера" й готові в будь-який момент розбігтися в різні сторони?

============

 

 

Это и есть настоящая Украина, вернее ее менталитет, как "независимой страны" - менталитет проститутки.

 

гость

в рашу?там класс? Big smile

Гость

Посмотрю я как будет ПР разбегаться после проигрыша  Wink

Гость

Настоящй каклопатриЁт должен предать неоднократно, иначе он не патриЁт и его место в "раше" Smile

borisserdyk

Почему автор украл мою фотоработу?

 http://borisserdyk.livejournal.com/90112.html

Гость - в горле кость!

Гостю с нездоровыми фантазиями...Регионалы не разбегутся. А вот шушароте деРЬмократычнАй  побегать вновь придется....И процесс уже пошел.

По тематике

Окси
Почему Вадим Акперов проиграл выборы?

"Кукушка" Александра Лысенко, находясь на государственной службе, незаконно агитировала не в пользу кандидата в мэры Сум Вадима Акперова...

Окси 19.11.2020 12:59
Мария Каша
Преступная агитация госслужащей "кукушки" Ольги Чирвы

Грубые нарушения Законов Украины «Про государственную службу», «Про местные выборы» и «О предотвращении коррупции» директором Ольгой Чирвой, находящейся на государственной...

Мария Каша 15.11.2020 14:30
Марина Барабаш
На кандидата по 161 округу Ігоря Шкурата вчинено замах

Замах може бути пов'язаний із візитом Ігоря Шкурата 14 червня п.р. у центральний офіс Національного антикорупційного бюро України...

Марина Барабаш 20.06.2019 14:47
Александр Шутко
Арахноиды атакуют

Дывышся навкруги и дивишся. Кого на нашего среднестатисткого городского мешканця (от слова всем мешаем) судьбинушка не посбрасывала. Прямо какой-то...

Александр Шутко
Имитация, имитация (Очерк - "За жизнь")

Прочитатель! Тебе хочется просто поговорить. Вот так просто. За жизнь нашенскую. Да и васще....

view counter
view counter
view counter
view counter
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Каскадер (Девід Літч, 2024) IMDb 7.3/10
Каскадер (Девід Літч, 2024) IMDb 7.3/10
Кино Кінопалац "Дружба"
17.45
Крашанка (Тарас Дудар, 2024)
Крашанка (Тарас Дудар, 2024)
Кино Кінопалац "Дружба"
14.25
Тісто (Дмитро Кочнев, 2024)
Тісто (Дмитро Кочнев, 2024)
Кино Планета Кіно
17.00
Ми були рекрутами (Любомир Левицький, 2024)
Ми були рекрутами (Любомир Левицький, 2024)
Кино Кінопалац "Дружба"
16.10
Суперники (Лука Ґуаданьїно, 2024) IMDb 7.8/10
Суперники (Лука Ґуаданьїно, 2024) IMDb 7.8/10
Кино Кінопалац "Дружба"
19.50
10 життя (10 життя, 2024) IMDb 6/10
10 життя (10 життя, 2024) IMDb 6/10
Кино Кінопалац "Дружба"
11.15; 12.50

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.